Thursday, March 22, 2018

 Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia  APK Download

Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK

89 from - 78.921 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia
Author: Genera Games
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 25 septembrie 2017


Download Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK from Genera Games last update 25 septembrie 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la helpdesk[@]generagames.com Politica de confidențialitate Calle Cardenal Bueno Monreal Número 50, planta 2º, puerta 1 41013 Sevilla

Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia Credeți că puteți recunoaște toate logo-urile celor mai renumite branduri din lume? Cu Care este cea reală? - Quizul imposibil de Logo. Veți verifica dacă le cunoașteți destul de bine. Cel mai bun joc de logouri cu care te poți distra singur, cu familia sau cu prietenii.

Ghici brandurile de mii de logo-uri populare din intreaga lume? jucând cel mai bun test de logo, un joc pentru copii și pentru toată lumea! "Care este cea reală?" este noul joc quiz pentru jocurile amuzante și de divertisment. Alegeți răspunsul corect, depășiți nivelurile de deblocare a logourilor de mărci și instruiți-vă memoria! Câte logo-uri știți? Bine ați venit la cel mai bun joc de întrebări.

De la creatorii lumii celebre Colormania, provocarea logourilor și a puzzle-urilor definitive a ajuns într-un test nou care vă va pune memoria la limită. În acest joc de puzzle, va trebui să alegeți logo-ul potrivit dintre alte opțiuni cu mici diferențe, dar numai una este opțiunea corectă. Credeți că aveți ceea ce este necesar pentru a ghici sigla reală?

Cu toții cunoaștem branduri renumite cum ar fi KFC sau Coca Cola, dar le-ați putea recunoaște dacă ar exista mici detalii diferite? Credeți că puteți descifra logo-ul real? Veți vedea cât de dificilă poate deveni o emblemă. Îmbunătățiți-vă memoria vizuală în timp ce vă distrați! Dacă ați trecut jocuri precum Colormania, Logo Quiz, Întrebat, Trivial sau Mega Quiz, aceasta este următoarea dvs. provocare: Care este cea reală? - Quizul imposibil de Logo. Bucurați-vă de un test final al mărcilor.

În cadrul jocului puteți încerca și noul Mod Challenge: dacă vedeți o imagine a ceva ... Ai putea să ghici ce înseamnă? Cât de departe poți să te duci fără să fugi? Aici nu puteți trece cuvântul Este cel mai bun joc pentru a ghici logo-uri!

Vă veți distra în încercarea de a ghici logo-ul, câteodată veți crede că sunteți foarte siguri de răspunsul dvs. și veți obține o surpriză. Altfel nu ar fi un Quiz Funny! astfel încât să aflați ce este logo-ul real și să depășiți toate nivelurile.

Treceți la toate nivelele și să fiți campioni ai logoului în cel mai bun test quest, trivia de Logomania! Joc de întrebări pentru întreaga familie. Bucurați-vă de ghicitul mărcilor companiilor celebre și actorilor celor mai bune filme. Poți să te joci cu prietenii și să faci provocările, cine va ghici mai multe întrebări? Logo quiz-ul este pentru toti!

CARACTERISTICI
★ Sute de logo-uri de mărci diferite
★ Câștigați recompense pentru nivelare
★ Noua provocare inclusă: încercați un nou test înăuntru!
★ Dacă rămâneți blocat, utilizați o putere de până pentru a elimina o opțiune și du-te pentru următorul brand

PROVOCAREA
Completați toate nivelurile normale și finalizați provocarea "Cel mai bun Challenge Quiz" Cele mai amuzante provocări sunt în "Care este cea reală - Logo Quiz": Marci, filme, logouri, actori ... și multe altele!
Încheiați-i pe toți în acest joc de tip pop quiz pentru logo-uri!

COMPETENȚE PUTERNICE
Selectați upgrade-uri incredibile pentru a rezolva testul în acest joc pentru copii.
Utilizați "Bomb" pentru a elimina o soluție posibilă.
Joaca acest joc Quiz de logouri si face trainingul creierului!

LEVEL UP
Găsiți răspunsul corect și nivelul în sus în joc. Fiecare nivel este mai interesant și mai complicat în acest joc de mărci triviale!
Puteți depăși orice întrebare? Antrenează-ți memoria și demonstrează că ești cel mai bun în acest QUIZ FAMILIE!
Noi niveluri și categorii noi vin în curând, verificați actualizările! Mania logo-ului COME BACK!

Cele mai mari trivia de logo-uri vă așteaptă cu mai multe nivele, deci bucurați-vă să jucați pentru a ghici ce culoare este reală, pentru a ghici filme, pentru a descifra actorii, pentru a găsi seriale TV și desene animate.

Care este logo-ul corect? Dacă nu ghici, va trebui să câștigi vieți sau să folosești bombe pentru a renunța la opțiunile greșite și, astfel, să depășești diferitele nivele ale celui mai bun joc de întrebări și răspunsuri ale logourilor. Trivia Brands!

Screenshot Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK

 Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover Logo Quiz: Care este cea reală? Jocul Trivia APK Cover
4.5 stars based on 92758 reviews
website hit counter