Sunday, February 25, 2018

 WhatsCall - Apeluri Gratuite  APK Download

WhatsCall - Apeluri Gratuite APK

91 from - 1.120.374 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: WhatsCall - Apeluri Gratuite
Author: Cheetah Mobile Cloud (NYSE:CMCM)
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 16 februarie 2018


Download WhatsCall - Apeluri Gratuite APK from Cheetah Mobile Cloud (NYSE:CMCM) last update 16 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la whatscall[@]cmcm.com Politica de confidențialitate 225 Bush St, 12th Floor, San Francisco, CA94104, United States

WhatsCall - Apeluri Gratuite ★ Bucură-te de apeluri cu adevărat GRATUITE!
Sătul de plata facturilor telefonice? Ia-ți la revedere de la ele, folosind Whatscall acum. Sună acasă și peste hotare, fără taxe suplimentare. Mai mult de 1.000.000 persoane o folosesc! Fiecare utilizator poate primi mai mult de 2.000 credite pentru apeluri gratuite zilnic, asta înseamnă mai mult de 30 de minute pentru sunat acasă!!!

★ Credite nelimitate pentru apeluri GRATUITE
Avem oferte diverse pe WhatsCall, doar completează aceste oferte simple și câștigă credite de apeluri, pentru a suna utilizatori non-WhatsCall GRATUIT! Poți primi până la 30 de minute timp de apel, în fiecare zi, dând clic pe reclame, urmărind videoclipuri și invitând prieteni.

★ ID apelant şi Blocare apeluri
Identifică imediat informaţiile despre apelant şi blochează eficient apelurile insistente.
În colaborare cu CM Security (aplicaţia pentru securitate nr. 1 din lume), pentru a garanta că toate apelurile dvs. sunt sigure.

★ WhatsCall la WhatsCall este gratuit
Apelarea online a utilizatorilor WhatsCall este GRATUITĂ. Invită prietenii să folosească WhatsCall și bucură-te de apeluri gratuite, online, de calitate înaltă împreună cu ei, folosind Wi-Fi. Pe lângă asta, poți suna orice numere fixe/mobile din mai mult de 220 de țări cu credite gratuite de apel.

★Apeluri voce de înaltă calitate
În combinație cu companii de top din lume, alimentat de tehnologie avansată de codare și decodare, WhatsCall se mândrește cu inovația și optimizarea calității apelului IP-PSTN, permițând utilizatorilor noștri să efectueze apeluri voce și video de înaltă calitate la prețuri scăzute.

Politica de confidenţialitate
http://www.cmcm.com/protocol/whatscall/privacy.html

Ținem legătura
E-mail: whatscall[@]cmcm.com
Facebook: https://www.facebook.com/cmwhatscall/
Twitter: https://twitter.com/WhatsCall_CM
Comunitate Google+: https://plus.google.com/u/2/communities/116613059236846304934
Ajutaţi-ne la traducerea aplicaţiei în limba dvs: https://crowdin.com/project/whatscall

Screenshot WhatsCall - Apeluri Gratuite APK

 WhatsCall - Apeluri Gratuite APK Cover WhatsCall - Apeluri Gratuite APK Cover WhatsCall - Apeluri Gratuite APK Cover WhatsCall - Apeluri Gratuite APK Cover WhatsCall - Apeluri Gratuite APK Cover
4.5 stars based on 66967 reviews
website hit counter