Thursday, February 22, 2018

 WhatsApp Messenger  APK Download

WhatsApp Messenger APK

87 from - 64.051.200 People

APPS and GAMES Download - Whatsapp messenger android apk - Whatsapp messenger download latest version apk 2017 - Whatsapp apk free download latest version messenger - Whatsapp messenger 21851 latest for android download - Whatsapp messenger 21847 para android descargar - Download whatsapp messenger free for android - - - -
Title: WhatsApp Messenger
Author: WhatsApp Inc.
Latest Version: Variază în funcție de dispozitiv
Last Update: 8 februarie 2018


Download WhatsApp Messenger APK from WhatsApp Inc. last update 8 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la android[@]support.whatsapp.com Politica de confidențialitate 650 Castro Street, Suite 120-219 Mountain View, CA, USA, 94041

WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie GRATUITĂ disponibilă pentru Android și alte telefoane smartphone. WhatsApp utilizează conexiunea telefonului dvs. la internet (4G/3G/2G/EDGE sau Wi-Fi, în funcție de disponibilitate) pentru a trimite mesaje și a apela prieteni și familie. Utilizați aplicația WhatsApp pentru a trimite și a primi mesaje, pentru a efectua și a primi apeluri, pentru a primi și a trimite poze, fișiere video, documente precum și Mesaje Vocale.

DE CE SĂ UTILIZAȚI WHATSAPP:

• NICIUN COST PERCEPUT: WhatsApp utilizează conexiunea la internet a telefonului dvs.(4G/3G/2G/EDGE sau Wi-Fi, în funcție de disponibilitate) pentru a trimite mesaje către prieteni și familie, pentru ca să nu fie necesar să plătiți pentru fiecare mesaj trimis sau apel efectuat.* Nu există niciun cost perceput pentru a utiliza WhatsApp.

• MULTIMEDIA: Puteți trimite și primi poze, fișiere video, documente și Mesaje Vocale.

• APELURI WHATSAPP GRATUITE: Apelați prietenii și familia, gratuit, prin intermediul aplicației WhatsApp, chiar și în momentul în care aceștia se află în altă țară. Apelurile efectuate pe WhatsApp utilizează conexiunea la internet a telefonului dumneavoastră, mai degrabă decât planul de minute oferit de operatorul de telefonie mobilă.* (Atenție: Se pot percepe taxe suplimentare pentru consumul de date mobile. Contactați operatorul de telefonie mobilă pentru mai multe informații. De asemenea, nu puteți apela serviciile de urgență prin intermediul aplicației WhatsApp).

• CONVERSAȚIA DE GRUP: Bucurați-vă de conversațiile de grup care vă țin în contact direct cu prietenii și cu familia dumneavoastră.

• WHATSAPP WEB: De asemenea, puteți trimite și primi mesaje pe WhatsApp direct de pe browser-ul computerului dumneavoastră.

• NICIUN COST SUPLIMENTAR INTERNAȚIONAL: Nu se va percepe niciun cost suplimentar pentru a trimite mesaje WhatsApp în momentul în care vă aflați în străinătate. Conversați cu toți prietenii de peste tot din lume și evitați costurile suplimentare pentru schimbul de mesaje prin SMS.*

• SPUNEȚI NU NUMELOR DE UTILIZATOR ȘI CODURILOR PIN: De ce să vă complicați și să trebuiască să vă aduceți aminte încă un nume de utilizator sau cod PIN? WhatsApp utilizează doar numărul dvs. de telefon, la fel ca și serviciul de SMS, și analizează agenda dvs. telefonică pentru a căuta contactele care au aplicația instalată.

• ÎNTOTDEAUNA CONECTAT: Prin intermediul WhatsApp, sunteți întotdeauna conectat pentru a nu pierde niciun mesaj. Nu mai există confuzie privind posibilitate de a fi sau de a nu fi conectat.

• CONECTARE RAPIDĂ CU TOATE CONTACTELE DUMNEAVOASTRĂ: Agenda dvs. telefonică este utilizată doar pentru a vă conecta cu toate acele contacte care au aplicația instalată, și astfel, nu este necesar să introduceți sau să rețineți nume de utilizator pentru a introduce contactele.

• MESAJELE PRIMITE ÎN MODUL OFFLINE: Chiar și în momentul în care veți pierde notificările sau veți închide telefonul dvs. mobil, WhatsApp va salva mesajele dvs. recente până în momentul în care veți utiliza aplicația din nou.

• ȘI MULTE ALTELE: Partajare locație, schimbare cărți de vizită contacte, configurare de imagini de fundal și notificări personalizate, trimitere prin e-mail a istoricului conversațiilor, difuzare mesaje către mai multe contacte simultan și multe altele!

*Taxe suplimentare pot fi percepute de către operatorul de telefonie mobilă pentru depășirea consumului de date mobile. Vă rugăm să contactați operatorul de telefonie mobilă pentru mai multe detalii.

---------------------------------------------------------
Suntem mereu încântați să primim comentariile, sugestiile sau îngrijorările dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați la următoarea adresă de e-mail:

android-support[@]whatsapp.com

sau să ne urmăriți pe twitter:
http://twitter.com/WhatsApp
[@]WhatsApp
---------------------------------------------------------

Screenshot WhatsApp Messenger APK

 WhatsApp Messenger APK Cover WhatsApp Messenger APK Cover WhatsApp Messenger APK Cover WhatsApp Messenger APK Cover WhatsApp Messenger APK Cover
whatsapp messenger is a free messaging app for android devices over the internet connection it allows users not only to send messages but also to send files and make whatsapp messenger 2017 nowadays whatsapp messenger is most popular android messaging app currently millions of users use this messenger app this messenger apk released by whatsapp inc this is an android application which you can send free messages to your friends and family whatsapp for samsung is also here this whatsapp apk also support all smart devices such as samsung nokia lava lyf mi and all other so if you have any android device you can use this application on your mobile without facing any issue download whatsapp messenger latest apk v21851 whatsapp is arguably the best app to send text and share multimedia like pictures video and audio with your loved descargar whatsapp messenger 21847 la forma ms fcil cmoda y barata de comunicarte con tus amigos whatsapp es la forma ms cmoda de enviar mensajes whatsapp messenger for android download free whatsapp messenger for android whatsapp messenger apk download free4.5 stars based on 11444 reviews
website hit counter