Tuesday, February 20, 2018

 prognoza meteo pentru android  APK Download

prognoza meteo pentru android APK

87 from - 32.135 People

APPS and GAMES Download - Android 302 vremea cerere android descrcare - Descrca prognoza meteo erzurum apk cea mai recent - Cele mai bune aplicaii android pentru vreme playtechro - Meteo romania pentru android androidroro - Top gratuite n meteo aplicaii android pe google play - Cea mai buna aplicatie meteo pentru android e gratuita - Cea mai buna aplicatie meteo pentru android forumul - Descarca vremea si ceas widget meteo apk apkname - Meteo aplicaii android online apk downloader - Aplicaii rainy drop weather widget apk descarc
Title: prognoza meteo pentru android
Author: Weather Widget Theme Dev Team
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 11 februarie 2018


Download prognoza meteo pentru android APK from Weather Widget Theme Dev Team last update 11 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la luoluo[@]amberweather.com Politica de confidențialitate

prognoza meteo pentru android Zilnic si prognoza meteo pe ore Widget, un simplu și ușor de utilizat pentru aplicatie meteo pe ecran pentru tine! Cu acesta, puteți obține prognoza meteo si temperatura. Acesta oferă prognoza meteo în timp real in romania cum ar fi cea mai mare / cea mai scăzută temperatura și starea vremii, cu siguranta cea mai buna alegere în viața de zi cu zi.

prognoza meteo în timp real, se simte ca temperatura, meteo si ceas, meteo 10 zile sunt toate în acest meteo aplicație de vreme bazat pe serverul de vreme. Este un ghid meteo la îndemână pentru tine. Nu contează este un raport meteo pentru vreme azi, o prognoza meteo pentru vremea meteo romania 10 zile după un raport meteo pentru locația curentă, sau o prognoza meteo pentru alte orașe din întreaga lume. Nu aveți nevoie pentru a căuta "vremea azi '' vremea maine".

Caracteristici previziuni vremea meteo widget gratuit din Romania. aplicatie meteo pe ecran pentru Android oferă prognozele meteo locale cele mai precise din lume, precum şi Romania, imagini de fundal live cu vremea curenta,widget transparent ceas digital si meteo.

- Apreciere pentru Android: Cea aplicație de vreme şi widget‐urile pentru vreme

·Starea vremii Info: prognoza meteo în timp real, inclusiv starea vremii în timp real și temperatura, "se simte ca" temperatura, prognoză ploioasă, indicele UV, umiditate, vizibilitate, presiune, numărul de polen, în direcția vitezei vântului, timpul de răsărit de soare / apus de soare, etc.
·vremea meteo pe zile ore cel mai: inclusiv de prognoza meteo, temperatura ridicată / scăzută, precipitații, vânt etc. Puteți verifica toate aceste date sunt detaliate în fiecare zi sau chiar la fiecare oră.
· Alerte meteo: Informarea alerte în timp real și avertismente meteorologice.
· Calitatea aerului Index (AQI): indicele de calitate a aerului în vigoare pentru 20.000 de locații din întreaga lume, cu care se pot planifica mai bine rutina lor în aer liber.
· Ora Unites Setare: Puteți reseta unitatea de temperatură (Fahrenheit / Celsius), formatul orei (12h / 24h), intervalul de actualizare de timp, unitatea de viteza vântului, unitatea de presiune, etc.
· Prognoza meteo Precipitații: Spune-i aduce o umbrelă cu tine înainte de ploaie.
· Acțiunea rapidă: Faceți clic pe timp de ceas aplicație de vreme, atunci puteți merge la prognoza meteo detaliate sau magazin de personalizare.
· Personalizare: Un magazin cu o mulțime de widget-uri timp elegant, în cazul în care puteți găsi cu ușurință aplicatie meteo pe ecrant preferate și aplicați-l pentru a decora ecranul de pornire.
· Economisirea ușoară și baterie: widget-ul nu se va scurge bateria telefonului sau de a ocupa o mare parte din memoria internă.
· Lumea Meteo: Abilitatea de a schimba locația pentru informații meteo pentru orice oraș din lume: Bangkok, Kuala Lumpur, Atena, Londra, Manchester, Cambridge, Los Angeles, New York, Chicago, Las Vegas, Hawaii, Sydney, Perth, Amsterdam, Tokyo, Ottawa, Toronto, Victoria, Berlin, Florența, Bari, etc.
· widget transparent ceas digital si meteo: Widgets afișează ora, data, și informații actuale baterie în plus față de informații meteo

Pur si simplu este cea mai bună aplicație de vreme pentru România... și pentru restul lumii. aplicație de vreme recomandată celor interesaţi de vremea live,vremea pe 14 zile,vremea pe ore. program de vreme oferă informaţii vremea live vremea in locatia mea., precum şi informaţii detaliate din oraşe din întreaga în Romania(Vremea in Bucuresti ,Vremea in Iasi,Vremea in Ploiesti,Vremea in Cluj Napoca,Vremea in Constanta,Vremea in Timisoara,Vremea in Craiova,Vremea in Suceava,Vremea in Bacau,Vremea in Pitesti,Vremea in Oradea,Vremea in Tirgu Mures, Vremea in Oradea,Vremea in Tirgu Mures,Vremea in Brasov,Vremea in Galati).

Sau, dacă doriți să ajute cu traducerea și localizarea, vă rugăm să scrieți la: support[@]amberweather.com

Screenshot prognoza meteo pentru android APK

 prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover prognoza meteo pentru android APK Cover
android download gratuit android 302 meteo descrca aplicaii gratuite pentru android doar cele mai bune aplicaii gratuite android android apk download descrca prognoza meteo erzurum apk cea mai recent versiune 10 pentru dispozitive android viteza vntului presiunea umiditatea prognoza meteo inclusiv aplicaia poate afia prognoza pe 4 zile ora la care rsare soarele faza curent a lunii cele mai bune aplicaii android pentru vreme yahoo meteo inforamio meteo este o aplicaie gratuit care v ofer prognoza meteo pentru localitile din romnia youtube auto pentru android aplicatie in format apk o aplicaie cuprinztoare pentru prognoza meteo cu widget ky3 storm team este mndru s anune o aplicatie complet cu caracteristici meteo pentru android cea mai buna aplicatie meteo pentru android e gratuita 10 2014 1329 69847 vizualizari aplicatia din sistemul android e nult mai buna si prognoza e pe 15 zile cea mai buna aplicatie meteo pentru android bunacare considerati ca este cea mai buna aplicatie din perspectiva interfetei graficepage 1 of 3 descarca vremea si ceas widget meteo apk aplicaia gratuit ultima versiune ora i data widget 4x2 cu prognoza meteo pentru android descarca toate meteo aplicaii android meteo apk apk descrcare on line apk on play aplicaii art i design; prognoza meteo pentru android aplicaii rainy drop weather widget apk descarc gratuit pentru androidpcwindows zilnic si prognoza meteo pe ore widget un simplu i uor de utilizat4.5 stars based on 6825 reviews
website hit counter