Friday, March 23, 2018

 SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere  APK Download

SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK

86 from - 645 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere
Author: Robin Blood
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 28 februarie 2018


Download SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK from Robin Blood last update 28 februarie 2018 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la dotdtd[@]gmail.com 443099, Russia, Samara, Nekrasovskaya 20 - 96

SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere Joc «SWITCH or NOT? - probleme logice ale logicii și deducerii "este conceput să vă povestească despre elementele logice (porțile) și despre principiul muncii lor. Toate sarcinile logice sunt construite astfel încât, treptat, complexitatea crescândă, să vă familiarizeze cu lumea logicii computerelor. Ideea este să comutați fluxurile de informații pentru a aprinde ultimul element. Elementele logice sunt incluse dacă condiția logică este îndeplinită. Ce fel? Totul depinde de tipul elementului logic. Dacă elementul este pornit, acesta emite un semnal, care, la rândul său, trece la intrarea următoarei porți, activând sau dezactivând-o. Elementele logice vin cu una sau mai multe intrări și întotdeauna cu o singură ieșire. O poartă cu o singură intrare NU este. Dacă nu există semnal la intrare, atunci se aprinde, dar dacă îi dați doar un semnal, el se va opri imediat. În joc există elemente cu două intrări: "AND", "OR", "exclusiv OR". "AND" (pătrat) este activat dacă semnalele sunt introduse la ambele intrări, în celelalte cazuri este oprită. "OR" (triunghi) este inclus dacă cel puțin una dintre intrările sale are un semnal. "Exclusive OR" (romb) este inclus, dacă DOAR o intrare are un semnal. Toate aceste elemente sunt conectate în același lanț. Semnalele de intrare sunt controlate de comutatoare. Puzzle-urile din joc sunt împărțite în două tipuri:
- În primul, aveți nevoie de fluxul de informații pentru a ajunge la punctul final și trebuie făcut pentru un anumit număr de operații de comutare.
- Al doilea tip de sarcină este un fel de apărare a turnului. Pentru o perioadă limitată de timp, prin trecerea fluxurilor de informații, trebuie să obțineți includerea turnului de apărare. Apărătorii dvs. - protecția turlelor vor fi necesare de la extratereștri. Atacurile vor fi nave spațiale cunoscute de invadatorii spațiului de joc. În același timp, este imposibil să includeți toate turnurile de apărare, va trebui să rezolvăm sarcinile logice chiar pe câmpul de luptă pentru a redistribui puterea de luptă pe flancul necesar.

Caracteristicile jocului «SWITCH or NOT? - probleme logice ale logicii și deducerii ":
- 94 de sarcini logice concepute pentru a vă dezvolta gândirea, memoria, inteligența
- dintre ele 71 de puzzle-uri pentru adulți, peste care vă puteți gândi mult timp
- 23 de sarcini în genul de apărare turn de logică, care necesită nu numai mintea, dar și viteză și pricepere
- Design elegant și minimalist, funcționare intuitivă
- gameplay-ul de dependență, unde fiecare brainstorming se termină cu un strigăt - eureka!
- jocul este potrivit atât pentru copii cât și pentru adulți, toată lumea va avea ceva de gândit
- un puzzle ingenios cu multe soluții
- ideal pentru cei care iubesc jocurile intelectuale

Dacă vă place puzzle și joc de logica inteligent gratuit, sau ai nevoie de un creier de formare și de dezvoltare a memoriei, în cazul în care inteligența cuvânt, memorie, logica și deducerea nu este un cuvânt gol pentru tine, atunci acest joc este pentru tine. Al doilea tip de sarcină este destinat fanilor apărării turnurilor logice și invadatorilor spațiului retro.

Screenshot SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK

 SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover SWITCH or NOT? sarcini logice, logică și deducere APK Cover
4.5 stars based on 47074 reviews
website hit counter