Tuesday, March 20, 2018

 Stonies  APK Download

Stonies APK

87 from - 17.850 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Stonies
Author: upjers GmbH
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 27 februarie 2018


Download Stonies APK from upjers GmbH last update 27 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la mail[@]upjers.com Politica de confidențialitate Hafenstraße 13 96052 Bamberg

Stonies Stonies – Devino conducătorul Epocii de Piatră!
Experimentează prima epocă din istoria omenirii și descoperă jocul cu Epoca de Piatră Stonies. În jocul captivant înveți clanul tău să vâneze, să facă focul și să construiască propriul lor sat cu numeroase clădiri interesante.

Condu pietrarii prin cea mai crucială epocă din istoria omenirii. Descoperă o lume plină de pericole, provocări și sarcini captivante. Ajută oamenii din jocul cu Epoca de Piatră la evoluția lor din oameni de peșteră la săteni în această deosebită simulare de viață. Pentru asta ai la dispoziție numeroase caracteristici:

• taie copaci, sparge pietre și adună fructe
• produ arme, figuri de lemn, sculpturi de piatră și alte articole grozave
• extinde satul și construiește numeroase colibe și clădiri
• experimentează un joc cu Epoca de Piatră cu numeroase animațiuni și grafică deosebită

Experiențe de joc unice din preistoric

Produ arme de vânătoare, prelucrează lemne în sulițe și vânează astfel iepuri și cerbi, pentru a asigura supraviețuirea clanului tău. Stonies îți oferă o simulare de viață deosebită pentru telefon sau tabletă. Te așteaptă un captivant joc de cosntrucție. Completează misiuni captivante cu tribul tău. Pornește în preistoric, explorează natura cu oameni de peșteră, instruiește-i să prelucreze lemnul sau blana și extinde mereu regiunea de putere a clanului tău din jocul cu Epoca de Piatră.

Către Epoca de Piatră!

Obține combinația captivantă cu simulare de viață și joc de construcție, și trimite acum pietrarii în viața preistorică. Demonstrează calitățile tale de conducător al Epocii de Piatră în Stonies. Ai nevoie doar de un aparat mobil și de o conexiune la internet. Începe acum!

Screenshot Stonies APK

 Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover Stonies APK Cover
4.5 stars based on 1482 reviews
website hit counter