Saturday, February 24, 2018

 Șarpe în mână glumă Joke - iSnake  APK Download

Șarpe în mână glumă Joke - iSnake APK

93 from - 83.766 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Șarpe în mână glumă Joke - iSnake
Author: Eijoy Entertainment
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 26 ianuarie 2018


Download Șarpe în mână glumă Joke - iSnake APK from Eijoy Entertainment last update 26 ianuarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la labizuo[@]gmail.com Politica de confidențialitate

Șarpe în mână glumă Joke - iSnake Snake in Hand (Aplicația Prank) afișează un șarpe crawling și șuierat pe ecran, este unul dintre jocurile de șarpe cele mai amuzante și înfricoșătoare din 2018. Puteți să-l utilizați pentru a vă descurca și speriat prietenii cu ușurință. Trebuie să iubești jocurile înfricoșătoare.

Snake Hissing on Screen Prank afișează o animație cu șarpe, cu sunete spuse. Viermii de șarpe verzi și lungi se vor târî dintr-o parte în alta chiar în prim-planul ecranului, indiferent dacă jucați jocuri sau navigați pe Internet. Grafica și animația sunt atât de realiste încât prietenii tăi abuzat cred că există un șarpe în telefon.

Cum să-ți bați prieteni?
Setați ora afișată și dați telefonul prietenului dvs. sau lăsați-l pe masă. Prietenii tăi vor fi speriați când vor vedea șarpele pe ecran.

În plus, Snake on Screen Hissing Joke poate fi folosit ca un simulator de șarpe pentru pisici. Pisica ta va fi incantata sa vada sarpele pe telefon. Joaca jocul sarpe cu animalele tale frumoase acum.

Screenshot Șarpe în mână glumă Joke - iSnake APK

 Șarpe în mână glumă Joke - iSnake APK Cover Șarpe în mână glumă Joke - iSnake APK Cover Șarpe în mână glumă Joke - iSnake APK Cover Șarpe în mână glumă Joke - iSnake APK Cover Șarpe în mână glumă Joke - iSnake APK Cover Șarpe în mână glumă Joke - iSnake APK Cover Șarpe în mână glumă Joke - iSnake APK Cover
4.5 stars based on 26955 reviews
website hit counter