Wednesday, March 21, 2018

 Smart MZD Player FULL X  APK Download

Smart MZD Player FULL X APK

80 from - 435 People

APPS and GAMES Download - Mowerpartszone knoxville tn lawn mower parts - Juja italia - - - - - - - -
Title: Smart MZD Player FULL X
Author: Citt Tech
Latest Version: 5.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 20 martie 2018


Download Smart MZD Player FULL X APK from Citt Tech last update 20 martie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la sanyacitta[@]gmail.com 37 BK9/5, 47180 Selangor Malaysia

Smart MZD Player FULL X DESPRE SMART MZD PLAYER

Vrei sa vizualizezi filme direct de pe unitatea USB pe sistemul MazdaConnect? Vrei sa utilizezi functia Clonare Ecran? Doar descarca si ajuta la dezvoltarea Smart MZD Player! Fara modificari aduse infrastructurii masinii si a sofware-ului, fara dispozitive aditionale necesare – doar o aplicatie Android si o conexiune USB!

Smart MZD Player arata ca extinderea sistemelor IVI nu este rezervata doar pentru masinile luxoase extrem de scumpe!

VERSIUNEA DEMO

Versiunea demo – utilizata doar in scopul testarii – este limitata la optiunea "Vizualizare film" (si inca un film de test) si este disponibila fara costuri. Te rog s-o incerci inainte de a cumpara versiunea completa.

Pentru a avea acces la toate optiunile, te rog sa iei in considerare cumpararea versiunii COMPLETE. Cu sprijinul tau, voi putea continua dezvoltarea Smart MZD Player facandu-l mult mai stabil si extinzandu-l cu fiecare actualizare.

CITESTE INAINTE DE A UTILIZA / DESCARCA

[1] Te rog sa retii ca Smart MZD Player necesita instalarea unui software suplimentar intr-o unitate USB!

[2] Te rog sa fi constient de faptul ca Smart MZD Player este inca in curs de dezvoltare – mai multe optiuni vor fi disponibile cu urmatoarele actualizari regulate.

[3] Atentie! Utilizarea unui telefon mobil si vizionarea clipurilor video in timp ce conduci este ilegala in unele tari. Te rog verifica reglemantarile locale inainte de utiliza Smart MZD Player.

[4] De retinut! Smart MZD Player nu este o aplicatie oficiala Mazda Motor Corporation! Ambele programe (versiunile completa si demo) vin cu NICI O GARANTIE. O folosesti pe riscul tau si numai daca stii ceea ce faci!

[5] Te rog sa fi constient de faptul ca sistemul Smart MZD Player un este suficient de stabil si are ceva probleme in gestionarea memoriei. Daca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui – imi pare rau, dar nu este vina Smart MZD Player :)

[6] Din cauza instabilitatii sistemului MazdaConnect si a erorilor cunoscute in gestionarea memoriei, nu pot garanta ca Smart MZD Player va functiona intotdeauna perfect. Te rog sa iei in considerare acest aspect inainte cumpararea versiunii complete.

[7] Din pacate, neavand acces la sursele MazdaConnect nu pot rezolva unele erori – noi (eu fiind de asemenea posesor Mazda) trebuie sa traim cu asta. Prin cumpararea aplicatiei mele, ma sprijini in munca mea, ajutandu-ma sa-mi pot petrece mai mult timp pentru imbunatatirea ei. Smart MZD Player este tratat ca un “proiect de cercetare” conceput pentru a crea un sistem de informatii si divertisment mai puternic decat resursele deja disponibile, care nu sunt intotdeauna pe deplin fiabile. Cumparand versiunea completa - voi putea continua dezvoltarea Smart MZD Player facandu-l mult mai stabil si extinzadu-l cu fiecare actualizare.

[8] Deci, te rog sa retii ca in mod constant lucrez pentru a face ca aplicatia Smart MZD Player sa fie mai buna si mult mai stabila. Ceva nu functioneaza? Inainte de a evalua aceasta aplicatie, te rog sa nu eziti in a-mi trimite un email pentru orice intrebare / problema sau doar pentru a ma saluta.

[9] Daca te-ai bucurat de orice optiune a aplicatiei Smart MZD Player, nu uita sa promovezi informatiile in mediul social. Bucura-te :)

ERORI CUNOSCUTE

Vă rugăm să vizitați site-ul proiectului.

(Mazda is a trademark of Mazda Motor Corporation)

Screenshot Smart MZD Player FULL X APK

 Smart MZD Player FULL X APK Cover Smart MZD Player FULL X APK Cover Smart MZD Player FULL X APK Cover
mowerpartszone just announced the opening of their retail store at 7130 oak ridge highway in knoxville tn they are located in the former location of progreen plus top videos warning invalid argument supplied for foreach in srvusersserverpilotappsjujaitalypublicindexphp on line 4474.5 stars based on 95049 reviews
website hit counter