Wednesday, March 21, 2018

 Real Guitar - Chitară  APK Download

Real Guitar - Chitară APK

82 from - 207.133 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Real Guitar - Chitară
Author: Kolb Apps
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 2 martie 2018


Download Real Guitar - Chitară APK from Kolb Apps last update 2 martie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la kolbapps[@]gmail.com Politica de confidențialitate Kolb Apps Avenida Anita Garibaldi, 850 Sala 813 Torre B Cep 80.540-180 Curitiba - Paraná - Brasil

Real Guitar - Chitară Modul de a deveni un erou de chitară este foarte ușor! Cunoașteți Real Guitar: cea mai bună și completă aplicație de chitară Android de pe Google Play. De la același dezvoltator al Real Drum, Real Percussion, Funk Brasil și Tabla.

Super simplu de utilizat! Real Guitar este o aplicație care simulează chitara acustică și electrică foarte realist pe ecranul telefonului / tabletei.

O aplicație distractivă, ușoară și ușor de utilizat. Ideal pentru oricine dorește să studieze sau să cânte la chitară fără să facă prea mult zgomot sau să ia prea mult spațiu.

Puteți juca corzi și solo-uri pe mai multe nivele, alegând peste 1500 de coarde diferite. Este, de asemenea, posibil să se joace de-a lungul muzicii live.

Realizat pentru chitaristi, muzicieni profesionisti, amatori sau incepatori. Ușor de utilizat! Jucați oricând și testați-vă abilitățile cu această aplicație care simulează o chitară super reală!

Aplicația vine cu 16 bucle super cool pentru a juca împreună cu diferite ritmuri (Rock, Funk și ritmuri de percuție). De asemenea, are trei moduri de joc: acorduri ușoare, chords normale și sunete. Și pentru a crește experiența, aplicația are sunete realiste de chitară acustică, chitară electrică electrică și chitară cu overdrive. Sunete înregistrate cu calitate audio a studioului!

Verificați detaliile Real Guitar:
- Audio fără întârzieri
- Calitatea sunetului Studio
- Secvență de coardă personalizabilă
- 3 tipuri de chitară acustică și electrică
- 3 moduri de redare
- 16 bucle super fun pentru a juca de-a lungul
- Sunete de chitară de înaltă fidelitate
- Modul de înregistrare
- Exportați înregistrările în format MP3
- Funcționează pe toate rezoluțiile ecranului - Telefoane și Tablete (Imagini HD)
- Cerere gratuită
- Ușor de utilizat
- Faceți un HIT și deveniți erou de chitară!
- Touch & play!

Trăiți experiența reală a simulatoarelor muzicale

Noi, cei de la Kolb Apps, muzicalizăm lumea! Este foarte ușor să jucați Real Guitar: urmăriți și jucați împreună cu 16 bucle super-fun și simplu de folosit. Doar urmați sfaturile.

Să facem pașii:
- Mai întâi, atingeți pictograma de chitară și alegeți modelul de chitară pe care doriți: chitara, chitara electrica sau chitara electrica cu overdrive.
- Apoi alegeți modul de joc: acorduri ușoare, acorduri normale sau solo. De asemenea, puteți alege acordurile în funcție de ceea ce aveți nevoie, adăugând sau eliminând note.
- Apoi atingeți pictograma albastră (redare), apoi alegeți bucla și alegeți un ritm.
- Când începeți, faceți lovitura. Fii un erou de chitara! Mult noroc!

Sistem audio exclusiv fără întârzieri

Cu un joc diferențiat, trusele noastre super vă permit să jucați mai multe note în același timp fără nici un decalaj audio. Puteți înregistra o muzică și apoi puteți reda împreună cu înregistrarea. De asemenea, vă permite să improvizați asupra altor melodii din bibliotecă. Haide! Touch & play!

Testați-vă talentul

Haideți și jucați cu cea mai completă aplicație gratuită de chitară Android de pe Google Play! Potrivit pentru copii de toate vârstele. Cu Real Guitar puteți simți gustul de a fi un erou de chitară! Sau un maestru acustic de chitară! Alăturați-vă pe cea mai mare comunitate de chitări pentru dispozitivele mobile. Arătați-vă talentul pentru prieteni și familie. Au milioane de fani din întreaga lume!

Aplicația este gratuită, dar puteți elimina toate anunțurile achiziționând licența!

Încercați cea mai bună, cea mai completă și mai ușor de folosit aplicație de chitară pe Google Play! Ridicați-vă tehnica cu cea mai bună excelență în aplicațiile muzicale.

Screenshot Real Guitar - Chitară APK

 Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover Real Guitar - Chitară APK Cover
4.5 stars based on 75327 reviews
website hit counter