Tuesday, February 20, 2018

 Trandafiri roz  APK Download

Trandafiri roz APK

84 from - 32.838 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Trandafiri roz
Author: Live Wallpaper HQ
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 31 ianuarie 2018


Download Trandafiri roz APK from Live Wallpaper HQ last update 31 ianuarie 2018 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la squeezebit[@]gmail.com

Trandafiri roz Aici este app cel mai minunat pentru tine smartphone, trandafiri roz Imagini de Fundal, care va aduce de fond imagini romantice de flori minunate roz. Blând trandafiri roz va vor lasa fara si te va adora absolut nou tapet viu. Arată-ți dragostea cu un buchet de aceste flori drăguț, trandafiri înflorit, sau trandafiri. Acest minunat girly tapet de fundal HD este un lucru perfect pentru toate persoanele romantice, iubitoare de flori. Acest tapet de fundal de înaltă definiție este doar ceea ce ai nevoie, asa ca nu mai pierde timpul și descărcați-l chiar acum, complet gratuit și să o împărtășească cu prietenii tăi.
- Amazing 3D tapet viu pentru telefonul tău!
- animate trandafiri roz decorare ecran;
- Suport complet pentru modul peisaj și acasă - comutare ecran!
- grafica HD uimitoare;
- Buton de acțiune socială și mai mult
- Acest context frumos, liber și plăcută este în așteptare pentru tine!

Urmați instrucțiunile de instalare:
Acasa -> Meniu -> Imagini de Fundal -> imagini de fundal vii

- Propunerea de flash-uri și lumini se schimbă cu timpul.
- Puteți alege din mai multe Trandafiri roz teme de fundal diferite.
- Optimizat de utilizare a bateriei
- Compatibil cu 99% dispozitive de telefon mobil.
- Tapet App va dormi atunci când telefonul este inactiv, deci acest wallpaper viu nu se va scurge bateria.
- Pink Rose live fundal sprijină pe deplin orientare orizontală și arată uimitor pe ambele telefoane mobile și dispozitive comprimat.

Ia noul Pink Roses Imagini de Fundal, alege culoarea ta preferata si arata sentimentele tale cu un buchet de trandafiri proaspete. Trandafiri roz, trandafiri rosii, trandafiri mov, trandafiri albi ... și fiecare culoare ascunde un sens secret, astfel încât să fie atenți atunci când vă împărtășesc această aplicație uimitoare pentru Android ™ cu cel iubit. Acest tapet viu romantic de flori frumoase va lua respiratia departe, și vă va fi aproape în măsură să miros aroma placuta de flori de trandafir. Alegerea ta în flori poate spune foarte mult despre personalitatea ta, astfel încât alege regina cel mai rafinat și elegant de flori - Inaltimea ei, Rose!
Mergeti pe calea presărată cu petale de trandafir și bucurați-vă de dragoste cu minunata trandafiri roz Imagini de Fundal! Imagini HD de trandafiri vă va pune într-o stare de spirit romantic si te vei simti delicat și blând ca trandafirii odihnindu-se pe ecranul telefonului. Decora dispozitivul Samsung Galaxy comprimat sau cu buchet de cele mai frumoase flori. Pentru tine, poate fi izvor de-a lungul anului, cu acest tapet drăguț de flori colorate.
Face un buchet bogat de trandafiri roz, alb, roșu și violet și exprima sentimentele cu flori. Spune-i Funny Valentine dumneavoastră cât de mult le iubesc, și că acestea sunt floare dvs. - delicată și neprețuit! Imagini de fundal de înaltă calitate de trandafiri sunt exact ceea ce ați fost căutați! Nu ratați șansa de a fi primul pentru a înfrumuseța telefonul cu uimitor nou trandafiri roz Imagini de Fundal!
Arăta afecțiunea dumneavoastră chiar acum, cu imagini uimitoare de fundal de înaltă rezoluție de buchete generoase de trandafiri. Roz Trandafiri Imagini de Fundal este un fel de un prezent care nu poate lăsa pe nimeni indiferent! Cel mai greu de inimă se va topi cu aceste imagini magice de flori colorate. Există un motiv bun de ce trandafiri sunt considerate cele mai rafinate și delicate printre flori. Ei au petalele blândă, care sunt păzite de spini periculoase și amenințătoare. Ea simbolizează iubirea adevărată și ofertă, care trebuie să fie ținute departe de mediul înconjurător, astfel încât să poată rămâne neatins și curat. Roz Trandafiri Imagini de Fundal poate asigura dragostea ta și tu și jumătate din alte reaminti ceea ce dragostea ta ar trebui să fie ca!


* Android ™ este o marcă comercială a Google Inc
* Această aplicație nu este afiliat cu sau aprobat de Samsung.

Screenshot Trandafiri roz APK

 Trandafiri roz APK Cover Trandafiri roz APK Cover Trandafiri roz APK Cover Trandafiri roz APK Cover Trandafiri roz APK Cover Trandafiri roz APK Cover Trandafiri roz APK Cover
4.5 stars based on 24651 reviews
website hit counter