Saturday, February 24, 2018

 Desene în Creion  APK Download

Desene în Creion APK

78 from - 268.500 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Desene în Creion
Author: Dumpling Sandwich
Latest Version: 4.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 30 ianuarie 2018


Download Desene în Creion APK from Dumpling Sandwich last update 30 ianuarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]dumplingsandwich.com Politica de confidențialitate #300, 318-21st Street East Saskatoon, SK S7K 6C8 Canada

Desene în Creion O aplicație ușor de folosit, care te transformă în artist, făcând din fotografiile tale desene în creion. Alege o poză din galerie sau fă una cu camera pentru a genera desenul. Atât desenele alb-negru, cât și cele color pot fi create cu ușurință DOAR apăsând un buton. Aplicația include trei modele: „Desen”, „Mâzgălitură” și „Hașurare”. Stilul „Desen” crează rezultate exacte cu muchii șu curbe netede, foarte bun pentru fotografiile de portrete. Stilul „Mâzgălitură” este adecvat pentru obiecte și imagini din natură, deoarece prezintă muchii și curbe mai puternice. „Hașurarea” funcționează, în general, pentru orice tip de fotografii, fiind un stil simplu, care generează fotografiei o textură hașurată. De asemenea aplicația include mai multe cadre de fotografii, astfel poți să le aplici ușor la rezultatele desenelor tale.

Editorul Foto este, de asemenea, încorporat în această aplicație, care include multe instrumente utile și rapide de editare ale fotografiilor tale, cum ar fi desenarea, ajustarea saturației, efecte variabile, etc.

Salvarea imaginilor poate fi făcută rapid printr-o singură atingere a unui buton. Distribuirea fotografiilor este, de asemenea, suportată. Fotografiile pot fi distribuite din Facebook, Twitter, E-mail, Mesaje, etc.

Screenshot Desene în Creion APK

 Desene în Creion APK Cover Desene în Creion APK Cover Desene în Creion APK Cover Desene în Creion APK Cover Desene în Creion APK Cover Desene în Creion APK Cover
4.5 stars based on 56919 reviews
website hit counter