Saturday, March 24, 2018

 Browserul web Opera Mini beta  APK Download

Browserul web Opera Mini beta APK

88 from - 355.772 People

APPS and GAMES Download - - Dictionarys list of every word of the year - - - - - - - -
Title: Browserul web Opera Mini beta
Author: Opera
Latest Version: Variază în funcție de dispozitiv
Last Update: 16 februarie 2018


Download Browserul web Opera Mini beta APK from Opera last update 16 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]opera.com Politica de confidențialitate Gjerdrums vei 19 NO-0484 OSLO

Browserul web Opera Mini beta Descărcați Opera Mini beta pentru Android. Previzualizați ultimele funcții ale browserului nostru și salvați date în timp ce navigați pe internet. Obțineți mai repede conținutul preferat de pe Internet.


** Aruncați o privire la viitoarele funcții ale Opera Mini, cel mai bun browser al nostru pentru versiunile Android 2.3 și mai recente, atât pentru telefoane, cât și pentru tablete. Opera Mini este rapid, gratuit și cu un design de excepție. Este o versiune beta și dorim să aflăm părerea voastră, pentru a vă putea oferi un browser mai bun.


Opera Mini beta are aspectul specific și este mai ușor de utilizat. Mai puțină bătaie de cap, mai puțin efort și cu avantajul de a trage cu ochiul la viitoarele funcții, Opera Mini beta vă oferă o experiență de navigare superioară. Nu uitați că este o aplicație beta.
Descărcați Opera Mini beta și bucurați-vă de unul dintre cele mai rapide browsere pentru Android. Este disponibil întotdeauna gratuit pentru a fi instalat și utilizat. Așadar, încercați modul mai rapid de a naviga și bucurați-vă de Internet pe propriul dispozitiv.
Vă mulțumim pentru testarea Opera Mini beta.


Dacă vă interesează versiunea noastră stabilă, publică Opera Mini, o puteți descărca de aici:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.mini.native
Spuneți-ne cum putem îmbunătăți Opera Mini. Vizitați-ne și oferiți-ne feedback la http://forums.opera.com/Categories/en-opera-mini/.
Aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor? Accesați http://www.opera.com/help/mini/android/.
Obțineți ultimele noutăți cu privire la Opera Software:
Twitter – http://twitter.com/opera/
Facebook – http://www.facebook.com/opera/

Termos do Utilizador Final:
Ao transferir e/ou usar este produto, aceita e concorda com o acordo de licença do utilizador final em Facebook – https://www.facebook.com/operaeula/mini e com a Declaração de Privacidade em https://www.opera.com/privacidade.

Screenshot Browserul web Opera Mini beta APK

 Browserul web Opera Mini beta APK Cover Browserul web Opera Mini beta APK Cover Browserul web Opera Mini beta APK Cover Browserul web Opera Mini beta APK Cover Browserul web Opera Mini beta APK Cover Browserul web Opera Mini beta APK Cover Browserul web Opera Mini beta APK Cover Browserul web Opera Mini beta APK Cover Browserul web Opera Mini beta APK Cover
a list of every word of the year selection released by dictionary dictionarys first word of the year was chosen in 20104.5 stars based on 20010 reviews
website hit counter