Friday, February 23, 2018

 Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune  APK Download

Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK

74 from - 322.297 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune
Author: SKIPPY APPS PTY LTD
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 23 ianuarie 2018


Download Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK from SKIPPY APPS PTY LTD last update 23 ianuarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la admin[@]skippyapps.com Politica de confidențialitate 4/102 Lakemba street, Lakemba, NSW 2195, Australia

Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune Mountain Sniper shooting 3D este un joc foarte comod de filmare a simulatoarelor de fotografiere, cu un joc foarte artistic de fotografiere a armatei. Acest joc de simulare a jocului de comandă se învârte în jurul unui agent de comandă spion, care are atribuția de a șterge linia inamicului, folosind abilitățile sale de comandă a gorilă. Ca o adevărată comandă de forță de elită antrenată cu comenzi de forță din lume pentru a opri inamicii înainte ca ei să încerce să se infiltreze în tabăra de bază. Acest joc Sniper modern de fotografiere este o aventură de acțiune, primul person shooter joc care a fost dezvoltat pentru fanii jocurilor shooter lunetist. Este timpul să deveniți un comando lunetist de primă linie pentru a opri vrăjmașul și pentru a se infiltra în taberele de bază ale inamicului. Sniper tragere aventura are unele grafică foarte impresionant. Jucătorul se poate bucura de misiuni diferite în terenurile multiple dificile, cu unele arme impresionante în acest joc prima persoană de tir.

Acesta este probabil cel mai bun joc FPS vreodată și este cel mai bun joc de simulatoare de lunetiști datorită diferitelor sale misiuni de comandă uimitoare și terenurilor muntoase provocatoare. Commando shooting game este un joc uimitor de simulare a lunetiștilor, la fel ca și jocurile obișnuite de fotografiere a lunetiștilor, dar cu caracteristici noi și unice de simulare a comenzilor în arena de luptă 3D FPS. În acest joc de forțe de comandă elită, aveți diferite misiuni militare diferite pentru a finaliza. Modul dur este inclus în acest joc de război modern, care este pentru jucătorii pro și pentru cei care au luat antrenamentul armatei înainte în zona de antrenament FPS a jocului nostru de armată anterioară. Strike greu pentru supraviețuirea dumneavoastră în acest joc 3D shooter lunetist. Sniper shooting aventura este un joc spion tactic care folosește tehnici stealth și elite sniping.

Mountain Sniper shooting 3D are patru noi arene de luptă moderne, care sunt o arenă de deșert, Munții Stâncoși, teren înzăpezit și pădurea întunecată. Trebuie să fi jucat multe jocuri de fotografiere armate, dar dorința de acțiune și de suspans veți experimenta în acest joc de simulare a lunetiștilor nu este posibil să obțineți de la orice alt joc frontal de comandă shooter. Acest joc simulator de comandă vă oferă o acțiune intensă în zona de luptă unde puteți deveni erou al acestui joc. Un joc captivant pentru cei care iubesc jocurile de acțiune.


CUM SE PLAY:

- Atingeți și glisați ecranul pentru direcționare.
- Apăsați butonul de foc pentru a fotografia
- Pentru a începe acțiunea contra, trebuie să tragi mai întâi.
- Schimbați întotdeauna poziția dvs. pentru a distrage inamicul.
- Folosește-ți scopul pentru arme pentru raze lungi.
- Arma se încarcă automat.

Mountain Sniper Shooting Caracteristici 3D:

- Un mediu 3D realist cu vederi superbe.
- Grafică HD și texturi de înaltă calitate.
- Joc uimitor de lunetist montan cu arme moderne.
- Joc Commando pentru toate vârstele.
- Impresionant gameplay cu camera de acțiune.
- Compatibil cu toate dispozitivele Android.
- Nu este necesară o conexiune la internet.
- Distracție total gratuită de jucat.

Dacă vă place acest joc, vă rugăm să încercați celelalte jocuri comando și jocuri de lunetist făcând clic pe "Mai multe de la dezvoltator" sau vizitând contul de editor. Și nu uitați să evaluați și să revizuiți.

Nu colectăm informații personale; orice informații non-personale colectate de partenerii noștri precum Google sunt folosite pentru îmbunătățiri analitice și de joc.

Screenshot Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK

 Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover Munte lunetist de fotografiere: 3D FPS Misiune APK Cover
4.5 stars based on 84515 reviews
website hit counter