Saturday, February 24, 2018

 Matematică Toate Nivelurile  APK Download

Matematică Toate Nivelurile APK

85 from - 2.811 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Matematică Toate Nivelurile
Author: Quiz Corner
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 25 ianuarie 2018


Download Matematică Toate Nivelurile APK from Quiz Corner last update 25 ianuarie 2018 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la vukadinovic1979[@]gmail.com Politica de confidențialitate

Matematică Toate Nivelurile Bună ziua, toți iubitorii de test! Introducem un nou brand "trivia joc test educativ", care ar putea deveni cu ușurință favorit "test de matematica" ta! "Matematică Toate Nivelurile" este un "test gratuit trivia", care va tine treaz chiar și în timpul ore târzii și care poate ajuta practica matematica pentru examene sau pur și simplu îl puteți juca pentru distracție. "Brain - tachinare" sunt distractive și poate fi un instrument foarte util în timp ce pregătirea pentru clasele școlare. Acest lucru este exact un astfel de "test de cultură generală educaționale pentru copii și adulți"! Tone de "întrebări trivia test" sunt ceea ce veți găsi în acest minunat "trivia matematica liber"! "Toate nivelele de matematica test" este aici pentru a te quiz în sus!

* Alegeți unul dintre cele 4 răspunsuri oferite;
* Există 5 nivele de dificultate în interminabile "întrebări test de matematică și răspunsuri";
* Dă răspunsul rapid și de a câștiga puncte în plus pentru a fi rapidă;
* Dacă da 3 răspunsuri incorecte, va trebui să înceapă din nou;
* Conectați-vă cu Facebook și de a câștiga monede gratuite, verifica clasament si bate scor mare;
* Dacă aveți probleme răspunde la întrebări test, puteți cere pentru 3 tipuri de ajutor:
1) 50:50 - eliminarea a două răspunsuri incorecte;
2) Comutați întrebarea cu un altul;
3) Folosește ajutorul prietenilor - arunca o privire la răspunsurile prezentate în procente.

Descărcare Matematică Toate Nivelurile gratis și de a afla răspunsurile la multe întrebări care au de a face cu acest subiect popular! Învățare nu este altceva decât distractiv cu "jocuri gratuite pentru educație"! Acum vă puteți distra în timp ce răspunde la întrebări interesante "matematică test" și a verifica modul în care sunteți familiarizați cu una dintre cele mai populare subiecte de școală, și tot ceea ce în timp ce lua un "test de cunoștințe", pe smartphone-uri și tablete dumneavoastră! În cazul în care sunteți interesat în a cunoaște toate răspunsurile în acest distractiv "test gratuit trivia pentru copii", si te place sa joc "creier - teasing jocuri" și luând "trivia teste educaționale", acest lucru este perfect "matematică test" pentru tu! O mare sursă de cunoaștere este acum doar o descărcare departe!

Educă-te despre acest subiect popular și să învețe fără să citească cărți sau de a lua obositoare clase private! Pregătiți-vă pentru cursurile dvs. de școală și arătați-le prietenilor cât de bun ești la matematică! Aceasta este o distracție și "trivia joc educativ" pentru toți cei care doresc să învețe și să se distreze în același timp! Ia acest distractiv "app test educațional" și testa cunoștințele despre matematica! Învățarea este interesantă cu "teste gratuite pentru educație"! Acum ai tot ce ai nevoie vreodată și a vrut să știe despre "toate nivelurile de matematică" la dispoziția dumneavoastră 24/7! Nu ratați șansa de a apuca acest "app matematica liber", și bucurați-vă de lumea de distracție și de învățare!

Începe căutarea dvs. de test chiar și astăzi și se bucură de a avea distracție cu prietenii și familia! Încercați să răspundă la toate întrebările "Trivia testul" și veți obține o idee despre nivelul de cunoștințe de matematică! Petrece cateva ore fericite jucand acest "app matematica pentru copii" mare și invitați toți prietenii și membrii familiei la concursul de matematica final !! Matematică Toate Nivelurile descărcare, și de învățare va deveni mai mult decât distracție cu acest uimitor "matematică trivia joc test pentru copii și adulți"!

Screenshot Matematică Toate Nivelurile APK

 Matematică Toate Nivelurile APK Cover Matematică Toate Nivelurile APK Cover Matematică Toate Nivelurile APK Cover Matematică Toate Nivelurile APK Cover Matematică Toate Nivelurile APK Cover Matematică Toate Nivelurile APK Cover Matematică Toate Nivelurile APK Cover Matematică Toate Nivelurile APK Cover
4.5 stars based on 34808 reviews
website hit counter