Saturday, March 24, 2018

 Magic Piano: Muzica de gresie  APK Download

Magic Piano: Muzica de gresie APK

89 from - 165.049 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Magic Piano: Muzica de gresie
Author: Piano Music House Inc.
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 22 martie 2018


Download Magic Piano: Muzica de gresie APK from Piano Music House Inc. last update 22 martie 2018 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la sichuanxiaoqin[@]gmail.com Politica de confidențialitate 405 Hilgard Avenue, Los Angeles, California

Magic Piano: Muzica de gresie Joaca cel mai bun pian alb gresie pe dispozitivul Android ACUM! GRATUIT!

Ai visat vreodată de a deveni un pianist profesionist ca Beethoven, Chopin sau Mozart? Ai visat vreodată de a juca melodii clasice cum ar fi Micul Star, Canon sau Jingle Bells pe un pian?

Acum visul tau poate deveni realitate cu magie albă pian: Muzica de gresie! Magie albă pian: muzica gresie este cea mai recentă aplicație lovit de pian pentru a lua Android de furtuna. Cu această aplicație pian chiar și un copil poate reda melodii clasice ca un adevărat maestru de pian. Este ușor de învățat și incredibil de distractiv pentru a juca! Cu Magic Alb pian: Muzica de gresie si telefonul mobil devine un pian de magie, atingând pe gresie negru pian, puteți reda melodiile preferate cum ar fi cele mai bune pianisti!

CUM SE JOACA:
Magie albă pian: Muzica de gresie este foarte ușor de jucat. Regula este simpla. Apăsați pe gresie de pian negru în mod continuu pentru a reda muzica. Ferește-te de dale albe și nu pierde nici gresie, pian negru pentru a finaliza fiecare cântec!

Caracteristici:
*** Awesome grafică și sunet efect. Veti simti ca tine se joacă un adevărat pian clasic de lux, realizate cu mahon scump.
*** De înaltă calitate, coloane sonore de muzică de pian. Dispune de o mare colecție de cântece pentru pian de Mozart la Beethoven
*** Hit melodii, printre care: Steluța (Mozart), Jingle Bells, Canon, Fur Elise (Beethoven)
*** Simplu de a juca, greu de stăpânit. Transvazare doar gresie negru pian în unele cântece de mare viteză poate fi o adevărată provocare!
*** Smooth experiență de joc. Am incercat tot posibilul pentru a transforma telefonul mobil într-un pian magie cu efecte de sunet reale.
*** Regular Actualizări! Actualizăm frecvent Magic alb pian: Muzica de gresie pentru a repara orice bug-uri și să vină cu noi caracteristici extraordinare pe care fiecare jucător va iubi.
*** După ce joci cântecul întreg pian, puteți intra în modul NESFÂRȘIT direct de la robinet rapid butonul de redare.
*** Puteți salva melodiile preferate de pian. Ușor de a avea acces la melodiile preferate și melodiile redate recent.

Gratuită, Magic alb pian: Muzica gresie acum și joacă pentru totdeauna GRATUIT îmbunătățind în același timp viteza de reacție și de calificare muzicală! Fii cel mai bun music player-ul!

Screenshot Magic Piano: Muzica de gresie APK

 Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover Magic Piano: Muzica de gresie APK Cover
4.5 stars based on 32941 reviews
website hit counter