Monday, February 19, 2018

 Mașa dash gătit și cină  APK Download

Mașa dash gătit și cină APK

85 from - 132.186 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Mașa dash gătit și cină
Author: Indigo Kids
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 2 februarie 2018


Download Mașa dash gătit și cină APK from Indigo Kids last update 2 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]indigokidsgames.com Politica de confidențialitate Kyriakides Business Center, 67 Spyrou Kyprianou Avenue, Limassol, Cyprus

Mașa dash gătit și cină Mașa chef este gata să se hrănească toată lumea în pădure în această nouă diner dash!
Bine ați venit la noi aventuri uimitoare de Mașa și Ursul, în acest jocuri de gatit pentru copii! Hrana tuturor animalelor din pădure! 😋

Ursul, Rosie, Panda, lupi și alte animale în pădure sunt foame! 🍲🍴
Cine va hrăni animalele săraci? Masha, desigur! Cu ajutorul copiii agitat fetita va fi gătit mâncare pentru fiecare personaj din desene animate "Mașa și Ursul", în acest jocuri de alimente!
Dar fiecare animal vrea ingrediente diferite. Găsi-le pe toate în acest joc de copii și de a face cel mai bun fulgi de ovăz vreodată!
Caracteristici de joc:
- 16 caractere în acest joc de bucătar de la Mașa și Ursul de jocuri
- diner dash cu 33 de ingrediente pentru a adăuga în fulgi de ovăz
- vorbesc Masha în acest jocuri de gatit pentru fete
- rețete deveni mai dificil cu niveluri în acest jocuri de gatit pentru copii

Ești gata pentru a face fulgi de ovăz cu banane? Sau cu sunca? Masha va învăța pe copii cum sa faci fulgi de ovăz cu nimic în această cafenea jocuri gratis!
Fiecare animal din pădure va veni la Masha ' s cafe, jocuri și comanda un fel de mâncare. In jocuri de gatit acest lucru se poate întâmpla de două ori pe zi!
Cu fiecare nou vizitator în cafenea bucătărie fulgi de ovaz retete va deveni mult mai interesant și complicat. Gatiti toate comenzile în acest jocuri de gatit gratuit!

Acest bucătar jocuri sunt potrivite pentru copii de la 2 la 8, are interfața inițială, astfel încât chiar și copiii mici pot juca fără părinți.
În cazul în care copiii dumneavoastră place bucătar-șef jocuri despre gătit sau restaurant jocuri, "Mașa Gătit" este cea mai bună alegere pentru ei! Cu Masha, Urs și alte animale, copiii vor instrui lor de inteligență, logică și atenție! Și va învăța cum să gătească cina! ;)

Jocuri copii jocuri pentru baieti si fete gratuite nu sunt întotdeauna interesante și noi. Dar Mașa bucătar-șef de gătit va face acest lucru dash gătit un complet de distracție! Acesta este primul aliment de jocuri cu Masha si Ursul. Dacă sunteți în căutarea pentru jocuri de gatit pentru gratuit unde copiii gătesc aceasta este o alegere bună!

Da jocuri pentru copii, care sunt nu numai amuzant, dar sunt, de asemenea, de învățământ! Toddler jocuri nu se potrivesc întotdeauna acești parametri, dar acest joc de bucătar într-adevăr!

Gasi mai multe jocuri educative pentru copii de pe nostru pagina de dezvoltator pe Google Play: https://play.google.com/store/apps/dev?id=5356075630341900630
"Mașa și Ursul: Jocuri pentru Copii"
"Masha Doctor: Jocuri De Spital"
și mai mult! 🤗

Contactați-ne dacă aveți orice sugestii sau probleme! E-mail: support[@]indigokidsgames.com

Screenshot Mașa dash gătit și cină APK

 Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover Mașa dash gătit și cină APK Cover
4.5 stars based on 32282 reviews
website hit counter