Tuesday, February 20, 2018

 Limuzina orașului Parcare 3D  APK Download

Limuzina orașului Parcare 3D APK

78 from - 24.768 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Limuzina orașului Parcare 3D
Author: VascoGames
Latest Version: 2.0.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 9 decembrie 2013


Download Limuzina orașului Parcare 3D APK from VascoGames last update 9 decembrie 2013 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]vascogames.com Politica de confidențialitate Nijkampenweg 31 7815 GB, Emmen the Netherlands

Limuzina orașului Parcare 3D Gata de a conduce o limuzină mare ? Cu mare, dar , unghiul de rotație mare . Prin urmare, înainte de a putea ridica de pasageri și de unitate în limitele orașului unde traficul poate fi o provocare majoră pentru tine . La îndemână de a obține suficient de practică într-o parcare aproape gol . Ai nevoie să ia colțuri modul în care un autobuz le-ar lua . Lăsați întotdeauna suficient distanta întreaga limuzina la masini caz , sau alte vehicule nu văd de conducere . Conducerea o limuzina în acest joc de parcare 3D nu este ușor , este , de asemenea, depinde de tipul de limuzina te conduce . Fii foarte atent cu oprire , este nevoie de mai mult pentru a obține o limuzina mare pentru a opri decât un automobil obișnuit , în principiu, deoarece acesta este de două ori mai greu . Amintiți-vă face viraje largi , întoarce încet .

Limuzina oraș parcare 3D este nou joc misto de parcare 3D, care vă oferă șansa de a conduce vehicule altceva atunci un automobil obișnuit , camion , autobuz sau chiar un tanc ! Marea provocare în acest joc parcare 3D este de a termina nivelul înainte tot timpul este plecat . Asa ca nu ia prea mult timp cu găsirea locului de parcare și manevrarealimuzina în poziția corectă .

Fiecare conducător auto limuzina are tot ce are nevoie pentru a controla limuzina cu , de frână și de accelerație pedale . Vă modificați vizualizarea astfel încât să puteți lua o privire din interiorul limuzina la situația . Uneori ai nevoie pentru a concura la fața locului de parcare , astfel încât ai timp suficient pentru a parcalimuzina .

Sperăm că te vei distra și se vor bucura sau mai nou joc simulator de parcare de la VascoGames .

Limuzina orașului Parcarea 3D este un joc de parcare pe care le puteți descărca și juca gratuit !

caracteristici de joc
- Patru limuzina diferit
- 20 de niveluri de parcare diferite, fiecare nivel are propria provocare parcare
- Situații de parcare limuzina de viață reale
- Controale limuzina realiste
- Mare joc dinamic
- Extreme precizie simulator de conducere
- Parcul conformitate cu săgeată în loc de parcare
- Timpul nu este de partea ta , ai timp limitat pentru a parca succes
- Mai interesant oraș niveluri de parcare limuzina va urma

Deci, obține licențele limuzina de specialitate și să facă toată lumea mândru și le arăta că ești un șofer limuzină reală , care știe cum să conducă o limuzina mare în oraș . Sperăm că vă veți bucura de acest joc de parcare și conduce în siguranță . Va rugam sa folositi da un oarecare sprijin de evaluare jocul nostru sau prin simpatie pagina noastră de Facebook sau urmați-ne pe Twitter ! .

Facebook - https://www.facebook.com/VascoGames
Twitter - https://twitter.com/VascoGames

Screenshot Limuzina orașului Parcare 3D APK

 Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover Limuzina orașului Parcare 3D APK Cover
4.5 stars based on 14741 reviews
website hit counter