Wednesday, March 21, 2018

 Copii artizanat: Fulgusorii  APK Download

Copii artizanat: Fulgusorii APK

85 from - 377 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Copii artizanat: Fulgusorii
Author: Hippo Baby Games for Girls and for Boys
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 5 ianuarie 2018


Download Copii artizanat: Fulgusorii APK from Hippo Baby Games for Girls and for Boys last update 5 ianuarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la hippo.kidsgames[@]gmail.com Politica de confidențialitate Paphos Cyprus

Copii artizanat: Fulgusorii Anul Nou și Crăciun sunt de până să vină. Esti gata să le sărbătorim? Ce ar putea face copii atunci când există iarnă și zăpadă afară? Atunci când există o foarte foarte rece, jocuri de masă veni în minte lui Hippy. Nu are Spiritul de vacanță vin la casa ta încă? Nu vă faceți griji! Hai să taie fulgi de zăpadă, împreună cu Hippo. Hai să facem de Anul Nou și de Crăciun mult mai fericit si de neuitat!

Toată lumea a creat unele lucruri manual pentru Anul Nou și de Crăciun. Dar activitatea cea mai interesantă a fost să taie fulgi de zăpadă din hârtie. Trebuie să fii bine calificați, pentru a avea foarfece ascuțite și o mulțime de hârtie colorată. Dar, foarfece ascuțite nu sunt bune pentru copii mici. Și, în cazul în care puteți găsi atât de multe hârtii colorate pentru a reduce o mulțime de fulgi de zăpadă? Nu vă faceți griji, timpul se întâmplă! Poti juca o multime de bord în curs de dezvoltare jocuri pentru băieți și fete pe tablete dumneavoastră, smartphone-uri și computere. Și este timpul pentru a pune noastre preferate jocuri vechi acolo! Astăzi vă prezintă Hippy o mare noutate pentru tine și copiii tăi. Acum vă puteți tăia fulgi de zăpadă, fără foarfece și hârtie doar pe ecranul tabletei sau a smartphone! Și nu este sfârșitul! Nu puteți salva doar fulgi de zăpadă în albumul on-line confortabil, dar, de asemenea, pentru a le partaja pe Facebook cu prietenii tăi.

Puteți să uimi toată lumea în acest an! Prezintă cele mai frumoase fulgi de zăpadă pentru prietenii tai! Atunci când este iarnă și zăpadă afară, să facem lucruri manual și se taie fulgi de zăpadă cu Hippo! Stay tuned și urmați-ne. în curs de dezvoltare, jocuri de bord pentru băieți și fete vor face întotdeauna fericit și copiii tăi.

Screenshot Copii artizanat: Fulgusorii APK

 Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover Copii artizanat: Fulgusorii APK Cover
4.5 stars based on 19630 reviews
website hit counter