Saturday, February 24, 2018

 Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Download

Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK

84 from - 104 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Cameră de liceu - Curățarea și decorarea
Author: Fizizi
Latest Version: 2.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 28 iulie 2017


Download Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK from Fizizi last update 28 iulie 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la fizizi.com[@]gmail.com Politica de confidențialitate

Cameră de liceu - Curățarea și decorarea Fiecare fetiță vrea să fie la liceu, trăind în camera ei foarte frumoasă și o decorează așa cum îi place. Deci, noi decidem să vă dezvoltăm astăzi un alt gen de jocuri de decorare pentru fete numite High School Room Cleaning și Decorating unde ne puteți arăta abilitățile dvs. de decorare și să o faceți frumos!

Acesta este unul dintre cele mai noi jocuri de decorare și primul nivel este ca și în alte jocuri de curățenie. Această cameră drăguță este foarte murdară și, înainte de a alege decorarea camerei, trebuie să curățați mizeria. După cum știți deja din jocurile de curățare, există toate uneltele pe care doriți să le finalizați foarte repede. Mai întâi trebuie să curățați ferestrele și murdăria de pe pereți, să aranjați toate obiectele de la locul lor și să folosiți aspiratorul pentru a curăța podeaua. Acum, după ce terminați această parte a jocurilor de curățare, camera dvs. fabuloasă de liceu este perfectă și puteți trece la nivelul următor: decorarea camerei.

În jocurile noastre de decorare pentru fete veți găsi o mulțime de lucruri pe care le puteți folosi pentru a vă testa abilitățile de decorare: pătură, perne, jucării - fiecare fată are o jucărie preferată, nu-i așa? Puteți schimba chiar culoarea pereților, covorului sau perdelelor. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți culoarea preferată pentru toate aceste obiecte de decorare de cameră și să le schimbați după cum doriți. Nu uitați baloanele sau chestiile majorete care sunt foarte importante pentru o colegiu!
High School Room Curățenie și Decorarea jocuri caracteristici:
- o cameră mare și foarte murdară pentru curățarea jocurilor
- toate lucrurile curățate pe care doriți să le curățați
- mai multe elemente de decorare a camerei care pot fi folosite pentru decorarea pieselor de jocuri
- o cameră drăguță și frumoasă, ca în visul tău
- ușor de jucat, ca și toate jocurile noastre pentru fete

Sperăm că jocurile noastre de decorare vă vor face fericiți, așa că vă rog să vă scrieți părerile despre aceste jocuri de decorare pe care le dezvoltăm pentru dvs. Distreaza-te!

Screenshot Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK

 Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover Cameră de liceu - Curățarea și decorarea APK Cover
4.5 stars based on 75867 reviews
website hit counter