Wednesday, February 21, 2018

 La mulți ani, Song  APK Download

La mulți ani, Song APK

81 from - 166 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: La mulți ani, Song
Author: Mango Tree Apps
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 21 septembrie 2017


Download La mulți ani, Song APK from Mango Tree Apps last update 21 septembrie 2017 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la mangotreeapps[@]gmail.com Politica de confidențialitate

La mulți ani, Song O zi de naștere este o ocazie în care o persoană sau o instituție celebrează aniversarea nașterii lor. Zilele de naștere sunt sărbătorită în numeroase culturi, de multe ori cu un cadou, partid, sau rit de trecere.

Aplicații Caracteristici importante:
  - Cel mai bun fericit ziua de nastere Songs
  - La mulți ani imagine de fundal diferită
  - Diferite Cântec pentru Ziua de naștere
  - Cântec La mulți ani pentru copii
  - Cântec La mulți ani pentru Brother
  - Cântec La mulți ani pentru mama
  - Cântec La mulți ani pentru Tatăl
  - Cântec La mulți ani pentru sora
  - Cântec La mulți ani pentru prietena
  - Cântec La mulți ani pentru prietenul
  - Cântec La mulți ani pentru prieten
  - Cântec La mulți ani pentru cel mai bun prieten
  - Cântec La mulți ani pentru soția
  - Cântec La mulți ani pentru soț
  - Cântec La mulți ani pentru Simple
  - Cele mai bune urări fericit ziua de nastere
  - Ușor de jucat Data nasterii cântec
  - Cel mai bun cântec Data nasterii pentru petrecere de aniversare
  - La mulți ani diferite pentru oameni diferiți.

"" La mulţi ani
La mulţi ani
La multi ani draga
La mulţi ani ""

Acum știm cu toții numărul unu mod de a surprinde o persoană de ziua lor este cu un tort de la miezul nopții. Dacă ați făcut deja acest truc una sau de două ori cu toate acestea, trebuie să mergi mai departe. Avem cateva idei surpriza de ziua de a împărtăși cu tine că oricine poate realiza.
  1 - Post de diferite plicuri pe perete pentru a forma vârsta persoanei ziua ta de naștere este de cotitură! Umple plicurile cu note speciale de la tine și de alți prieteni și familie.
  2- sau în cazul în care persoana care ar prefera să păstreze secretul lui sau ei de vârstă, trebuie doar să posta plicuri la fel de dimensiuni în rânduri. Aveți posibilitatea să le numeri, astfel încât acestea să aibă un plic diferit pentru a deschide în fiecare zi.
  3 Pune-i să ia o plimbare pe banda de memorie, prin crearea o galerie foto cu toate amintirile preferate băieții tăi. Doar imprima niște fotografii alb-negru, direct de la imprimantă și le atașați la partea de jos a siruri de caractere de balon.
  4 - Asta pentru prietenii care nu locuiesc distanta de conducere de la tine. le face o surpriză în ziua lor speciale cu un articol special în e-mail lor. Aveți posibilitatea să umple aceste ouă din plastic, cu o mică jucărie sau o notă specială.
  5 In loc de a cumpăra un cadou mare, încercați cumpararea prietenul dvs. de mai multe mici cadouri pe care trebuie să le deschidă în fiecare oră. Bază timpul de pornire cu privire la modul în vârstă acestea sunt de cotitură. Deci, de exemplu, în cazul în care acestea sunt de cotitură 31, au ora de plecare este 09:31.
  6 - Cine nu iubește masina buna surpriza vechi? Dacă acestea sunt cineva care este pe du-te de zi cu zi, fura temporar cheile lor pentru a umple masina cu un buchet de decor ziua de nastere.
  7 - Umpleți o cameră cu baloane! Acest lucru poate fi dormitorul lor, baie, camera de zi, sau în fiecare cameră din casă! Lasă-i să știu că ziua lor este o afacere mare.
  8 - Asigurați-vă că prietenul tău nu are absolut nici un fel de planuri pentru a doua zi și să le răpească pentru o excursie rutier neplanificate. Fă-o unul distractiv. Mai puțin așteptate, cu atât mai bine.

În Australia, Marea Britanie, Noua Zeelandă și Irlanda, imediat după "La mulți ani" a fost cântat, este tradițional pentru unul dintre oaspeții să conducă cu entuziasm "hip hop ..." și apoi pentru toți ceilalți invitați la se alăture și să spună "... uraaa!" Acest lucru este în mod normal repetă de trei ori. În Canada, mai ales la zilele de naștere ale copiilor mici, imediat după "La mulți ani" a fost cântat, cântăreții segue în "Câți ani ai acum? Câți ani ai acum? Ce varsta ai acum ow, câți ani ai acum? " și apoi conta în sus: "Ești unul Voi doi sunteți Ești ...?", până când ajung la vârsta potrivită, la care oficiantul spune "da", și toți ceilalți, care știu probabil numărul corect, toate majorete.

Screenshot La mulți ani, Song APK

 La mulți ani, Song APK Cover La mulți ani, Song APK Cover La mulți ani, Song APK Cover La mulți ani, Song APK Cover La mulți ani, Song APK Cover La mulți ani, Song APK Cover La mulți ani, Song APK Cover La mulți ani, Song APK Cover
4.5 stars based on 47768 reviews
website hit counter