Sunday, March 25, 2018

 Gunship Dino Vânătoare - 3D  APK Download

Gunship Dino Vânătoare - 3D APK

82 from - 1.794 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Gunship Dino Vânătoare - 3D
Author: Games Just Studio
Latest Version: 2.3.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 7 martie 2016


Download Gunship Dino Vânătoare - 3D APK from Games Just Studio last update 7 martie 2016 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la gamesjust007[@]gmail.com Bahria Town Islamabad

Gunship Dino Vânătoare - 3D Să fie gata să joace "Gunship Dino de vânătoare" în cazul în care aveți dinozauri de moarte și de un verde & imens jungla Jurassic luxuriante uciderea animalelor nevinovate și culturi dăunătoare. Sunteți hotărâți să omoare toți dinozauri nemilos reale și a venit în junglă într-un elicopter cu arme moderne, cum ar fi arma lunetist, carabina și etc aruncător de flăcări Să fie gata pentru a vâna cele mai mari animale din lume prin abilitățile dumneavoastră de fotografiere și un elicopter. Concentrați-țintă cu înțelepciune în timp ce controlează respirația, astfel încât să le puteți angaja în junglă până la runda finală.

În etapa I, ai încercat să-și alunge Dinos, dar cele mai multe dintre ele au scăpat din junglă și sa dus la zona orașului în episodul următor. La acest nivel palpitant, o panică a fost creat ca dinozaurii feroce pot distruge viețile și proprietățile din zonele de locuit. În oraș, a devenit o provocare pentru tine de a trage afară Dinos cu înțelepciune, fără nici o deteriorare a vieților omenești. Dinos sunt foame, deoarece acestea se vor napusti, atac și apuca prada lor și orașul să perturbe viața orașului. Este ca un joc misiunea de a ucide toate Dinos mortale și elicopter gunship și prezența altor persoane. În această luptă navă de război, rolul principal este de a șterge toate zonele ocupate de aceste Dions cu succes. Cu lovituri tale intense si puternice, vei fi admirat de toată lumea peste oraș și această atmosferă.

Stau si se ridica ca un erou folosind foc de armă ta lunetist și un elicopter modern, care zboară cu aripile sale asupra rotitori periculoase Dinos. Este un joc de misiune ca o adevărată luptă în care trebuie să arate pasiunea dvs. pentru a întâlni Dinos cu arsenalul de arme în diferite scenarii. Orașul este un loc de joacă și trebuie să elaboreze o strategie care modul în care se poate proteja toți oamenii tăi colegi de pradă Dinos. Pentru a da arma ta mai multă acuratețe, încercați să fixeze unghi drept să se concentreze asupra obiectului în acest joc epic. abilitățile dumneavoastră de ardere și de tehnici și aeronave rotativă va urmări cu siguranță și distruge Dinos dacă ești un shooter adevărat.

Este una dintre cele mai bune jocuri elicopter gunship 4 copii cu momentul preistorice și fabulos în care se declanșează de la zborul ca un pilot adevarat pentru un foc de armă unghi exact. Vă veți bucura de joc cu o grafică uimitoare și texturi cu peisaje frumoase. Este un joc aventuros cu o varietate de șpan și motive în timp ce folosind abilitățile de zbor solide, cu o reluare de acțiune. Este oportunitate de viață pentru tine printre milioane de oameni pentru a obține o recompensă ca un erou al unui oraș, deoarece va fi superioară. Grație abilitățile dumneavoastră de fotografiere pentru a da o supraviețuire tuturor celor care au scăpat în siguranță în oraș, fără nici un prejudiciu colaterale.

*** Joc ***

Excelente fotografii primul ecran și grafică
mediu natural a 2-Jurasic junglă
Treia șansă de a excela elicopter gunship abilitățile de fotografiere
A 4-dinozauri sălbatice și periculoase de la ierbivore la carnivore
A 5-Cel mai bun joc navă de război elicopter pentru a se bucura ca un adevărat pilot
6a Un joc de vânătoare realist, cu mai multe niveluri
A 7 O panică vizuală între hărți multiple și interesante ale orașului*** Good Luck ***

Screenshot Gunship Dino Vânătoare - 3D APK

 Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover Gunship Dino Vânătoare - 3D APK Cover
4.5 stars based on 26064 reviews
website hit counter