Friday, February 23, 2018

 GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline  APK Download

GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK

83 from - 35.646 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline
Author: VirtualMaze
Latest Version: 4.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 27 decembrie 2017


Download GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK from VirtualMaze last update 27 decembrie 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la android[@]virtualmaze.com Politica de confidențialitate new 92, st marys road, alwarpet, chennai 600018 India

GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline GPS traseul de conducere este o aplicație bazată pe GPS în care puteți găsi traseul de conducere în câteva secunde, între oricare două locații setate. Acesta va arăta instrucțiuni pas cu pas cu navigare vocală și de a face ușor de călătorie! sale libere numai !!.Doar descarcati-l !!!


Nouă caracteristică:
****************
HĂRŢI OFFLINE:
Acum puteți descărca hărți și accesați-o pe OFFLINE.Este nevoie de nici o conexiune la internet pentru a găsi un traseu rutier și pentru navigarea vocală.

Caracteristici:
*********
Utilizare: Simplu şi uşor de utilizat.

Navigare: Obţine exacte navigare conducere de traseu şi în timp real pentru oriunde doriţi să mergeţi.

Hărţi offline: Descărca hărţi, găsi cale şi bucuraţi-vă de navigare în OFFLINE

Modul de călătorie: Cu alt tip de modul de călătorie.

Direcţii: A lua ruta conducere exacte pentru oriunde doriţi să mergeţi.

Busola: Vă oferă poziția corectă faţă de locaţia ţintă.

Precizie GPS: Iti localizare GPS foarte precise.

Conducere traseu: Prezinta traseul corect pe hartă de la locaţia dumneavoastră ţintă ceea ce face al tău călătorie uşor cu ajutorul lui informaţii traseu pas cu pas.

Distanta de GPS si altitudine: vă oferă paşi foarte precise la locaţia ţintă din locaţia curentă. De asemenea, obţine altitudine de locaţia curentă.

Viteza de conducere: Puteţi obţine viteza foarte precise.

Limita de viteză alertă: Setaţi limita de viteză şi de a lua alertă ori de câte ori aţi trecut limita.

Locatii de economisire: aveţi posibilitatea să salvaţi locaţiile ţintă ai setat astfel încât să puteţi seta din nou.


Mod de parcare: În acest mod, puteți salva locația parcat masina ta astfel încât aplicația noastră va arăta calea și direcția de poziție (caracteristică Compass) către acea locație. Acesta vă va ajuta să ajungă la mașina cu ușurință. De asemenea, puteți seta timer-ul de parcare și a obține notificat dacă depășiți limita de timp de parcare.

Instrucţiuni:
***************
* Pe harta, fac o singură atingere care va deschide meniu radial cu opţiuni 'Salvaţi locaţie', 'Afișare traseu' şi "Adauga punct de referinţă".Dacă doriţi să găsiţi Selectați traseul 'traseu' opţiune.Pentru mai multe detalii, vă rugăm să verificaţi pagina de 'Ajutor'.

* Puteţi căuta orice locuri şi adăugaţi-l utilizând "Locuri de căutare" facilitate.

* A face singură atingere pe hartă va adăuga codul pin la acea locaţie şi arată traseul. Această locaţie nu vor fi salvate în acel moment. Pentru a salva it, trebuie să atingeţi pe PIN-ul.

Asta e tot! App noastra va arăta conducere ruta şi direcţia spre locaţia ţintă pe care aţi stabilit. da. Puteţi vedea informaţii traseu în text format de asemenea, care vă ajută să vă mai mult în timp ce călătoriţi. Sale foarte simplu!
Încearcă-l!

Screenshot GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK

 GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover GPS traseul de conducere -Maps și Direcții offline APK Cover
4.5 stars based on 68991 reviews
website hit counter