Thursday, February 22, 2018

 Fetele Meșteșug Muzica:  APK Download

Fetele Meșteșug Muzica: APK

87 from - 8.081 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Fetele Meșteșug Muzica:
Author: Crafting And Building Games For Girls Adventure
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 24 octombrie 2017


Download Fetele Meșteșug Muzica: APK from Crafting And Building Games For Girls Adventure last update 24 octombrie 2017 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la buildingcraftinggames[@]gmail.com Politica de confidențialitate ul. Marcelego Bacciarellego 2A, 51-649 Wroclaw, Poland

Fetele Meșteșug Muzica: Cube mondial pătrățele de muzică așteaptă! Devenit cel mai popular fata pop star sau regina Rockstar! Lite joc gratuit SIM de explorare cu întâlnire, cântând, dansând, realizate manual de construcție! Partid greu sau du-te acasă! Crafting, construirea si dansa la petrecere liceu!

Construiți o casă de muzică
Fetele ambarcațiuni - o nouă ediție de buzunar! Al meu sunet din adâncul sufletului tău! Ambarcațiunile & construi cub, scena obturate pentru a efectua concert drăguț! Prietenii tăi, băieți și fete cool, va place! Joaca chitara si canta ca un star pop celebru sau Rockstar! Design & muzica ambarcațiuni unic și a devenit o regina sau printesa a acestui pătrat, lume obturate! Du-te la cumpărături și te îmbraci ca o stea! Baietii vor iubi hainele noi pătrat! Faceți cunoștință cu prințul de la liceu și data de el! Găsiți o iubire și chat cu prietenul tau! Construiți o casă rock și o petrecere acasă! Cel mai bun joc de dans gratuite pentru fete cu crafting & Lite cutie cu nisip de explorare!

Explorarea Lite unei lumi cub fără sfârșit
Cântați & dans, chat-ul și dragoste! Toate în această rochie gratuit, drăguț up joc sim pentru fete dulci! Găsiți un animal de companie și să-l facă un prieten! Dragut animale - câine, pisică, ponei și multe altele! Du-l la cinema, SPA, magazine, liceu - peste tot! Nu e prietenul tău, dar încă un prieten! Ambarcațiuni & plimbare cu masina drăguț roz pe drumul curcubeu la al meu cub pătrățele. Dress up, fac o petrecere, concert sau un concert! Ai decide, în această clădire de obiecte realizate joc gratuit pentru fete! Construiți stil unic de muzica si dans - ca un star pop sau Rockstar! Fanii l si prietenul tau va iubi prea! O să te vezi! Animalele de companie sunt frumos, dar merita dragostea adevarata! O puteți găsi în această explorare Lite crafting joc pentru fete! Dress up sim doar pentru cea mai bună fată!

Fetele rock petrecere! Extreme distractiv!
Rock acest concert! Adunați o petrecere de prieteni de liceu, le invita pentru o distracție extremă dans! Realizați un concert al viselor tale! În această muzică lumi cutie de nisip nu numai că pot cânta și dans, dar, de asemenea, ambarcațiunile haine noi pătrat, găsi un iubit drăguț, data de el și să se împrietenească un animal de companie dulce! Îngrijire despre animalele de companie minunat cub pătrățele ca un câine, pisică sau ponei și data prințul tău iubit! Piața starului pop de dans regina sau printesa! distracție extremă în explorarea Lite liber de obiecte realizate de construcție dress up sim pentru fete!

CARACTERISTICI DE BAZĂ:
Multe instrumente pentru a reda - ambarcațiunile de muzică unic!
Proiectarea haine noi! Dress up și a devenit o regina pop star! (Ambarcațiuni de proiectare)
Găsiți un animal de companie să aibă grijă și iubire!
Fă un concert, o petrecere sau concert casa!

CARACTERISTICI VIITOARE:
Modul multiplayer!
Modul Co-op!
Mai multe instrumente! (Ambarcațiunile rockstar)
relație îmbunătățită cu prietenul tău minunat!
Mai multe animale de companie drăguț!

Screenshot Fetele Meșteșug Muzica: APK

 Fetele Meșteșug Muzica: APK Cover Fetele Meșteșug Muzica: APK Cover Fetele Meșteșug Muzica: APK Cover Fetele Meșteșug Muzica: APK Cover Fetele Meșteșug Muzica: APK Cover Fetele Meșteșug Muzica: APK Cover Fetele Meșteșug Muzica: APK Cover Fetele Meșteșug Muzica: APK Cover Fetele Meșteșug Muzica: APK Cover
4.5 stars based on 2226 reviews
website hit counter