Tuesday, March 20, 2018

 Localizator Familie GeoZilla  APK Download

Localizator Familie GeoZilla APK

85 from - 28.377 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Localizator Familie GeoZilla
Author: GeoZilla
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 25 iulie 2017


Download Localizator Familie GeoZilla APK from GeoZilla last update 25 iulie 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la info[@]geozilla.com Politica de confidențialitate 721 Colorado Avenue, Suite 101 Palo Alto, CA USA 94303

Localizator Familie GeoZilla GeoZilla vă va ajuta să vă localizați familia și pe cei dragi. Vedeți pe hartă locația lor curentă și contribuiți fiecare la siguranța celuilalt pe parcursul zilei.

GeoZilla vă permite să:
• Să localizați familia cu ușurință prin urmăritorul GPS de pe dispozitivul dvs. electronic.
• Aflați când familia părăsește sau ajunge în anumite locuri.
• Vedeți pe hartă unde a fost familia dvs. în timpul zilei.
• Lăsați comentarii și să dați check in-uri pentru a-i asigura pe ceilalți membri ai familiei prin GeoZilla că sunteți în siguranță.
• Împărtășiți gânduri și imagini din viața de zi cu zi prin GeoZilla.
• Primiți memento atunci când sunteți într-o zonă în care aveți ceva de făcut în acea zi. Și multe, multe altele!
Utilizarea Significant Location Change (SLC) asigură faptul că această aplicație este în modul sleep până când ați parcurs o anumită distanță pe hartă, pentru ca GPS-ul să consume cât mai puțină baterie.
Utilizați aplicația de localizare a familiei pentru a fi notificat atunci când copiii merg la școală, și pentru a fi sigur că aceștia ajung cu bine și la timp la destinație.

Istoricul Locației Inteligente
• Accesați istoricul locației oricărui membru din cercul dvs. zilnic
• Lași Check-in-uri și comentarii pentru a-i asigura pe membrii familiei și pe prieteni că ești în siguranță și pentru a le spune ce ai de gând să faci.

Alertă de urgență
Localizatorul de familie GeoZilla va notifica instant familia atunci când unul din membri este în pericol și are nevoie de ajutor.

Suport TrackR
GeoZilla este soluția perfectă pentru a oferi liniște întregii familii: Urmărește animalele de companie și bunurile prețioase cu GeoZilla, utilizând dispozitive de urmărie Bluetooth. Pentru a afla mai multe despre integrarea TrackR mergeți în secțiunea Portabile din meniul aplicației.

Sarcini cu locații precise
• Atribuiește-i familiei sau ție însuți sarcini cu locații precise.
• Administrează lista de cumpărături împreună
• Primește un memento atunci când te apropii de zona respectivă

Locații pentru socializare
Primește actualizări de locație de la Swarm și Facebook pentru a fi informat de locurile de socializare în care se află ceilalți.

Creșterea copiilor nu e o glumă. GeoZilla vă poate face viața mai ușoară prin faptul că vă dă posibilitatea să verificați unde se găsesc tinerii din familia dvs. Vă puteți adăuga pe dvs. ca contact de urgență în GeoZilla, iar noi vă vom trimite informații despre locația lor, dacă aceștia au nevoie de dvs.

GeoZilla va notifica utilizatorii despre devierile anormale ale acestora de la programul zilnic

Această facilitate a fost proiectată pentru părinți, care trebuie să știe că copiii lor ajung la școală sau la ora de sport și se întorc acasă în siguranță și la timp. GeoZilla poate acum să urmărească programul zilnic al familiei și să vă notifice în caz că vreunul din membri nu ajunge la timp, pleacă prea repede sau prea târziu. În oricare dintre aceste cazuri, GeoZilla va notifica îngrijitorii familiei despre deviațiile de la programul zilnic.

Această aplicație sigură de urmărire este perfectă pentru cei care au vârstnici sau copii mici în familie pe care trebuie să-i supravegheze. Nu trebuie să vă mai îngrijorați și să vă întrebați dacă cei dragi sunt în siguranță; cu aplicația de localizare a familiei de la GeoZilla puteți fi liniștit, știind că aveți activat un urmăritor GPS, fiind sigur că cei dragi sunt în siguranță, chiar și atunci când sunt departe de casă.

Vă rugăm să ne împărtășiți părerile și sugestiile: support[@]geozilla.com

Screenshot Localizator Familie GeoZilla APK

 Localizator Familie GeoZilla APK Cover Localizator Familie GeoZilla APK Cover Localizator Familie GeoZilla APK Cover Localizator Familie GeoZilla APK Cover Localizator Familie GeoZilla APK Cover Localizator Familie GeoZilla APK Cover
4.5 stars based on 2923 reviews
website hit counter