Monday, February 19, 2018

 Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game  APK Download

Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK

83 from - 13.502 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game
Author: Tag Action Games
Latest Version: 2.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 2 octombrie 2017


Download Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK from Tag Action Games last update 2 octombrie 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]tagincorp.com Politica de confidențialitate Yenidoğan Mah. Ordu Cad. No:160 ISTANBUL TURKIYE

Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game Pregătiți-vă să trageți și să ucideți în acest joc extraordinar de acțiune FPS 3D împachetată în prima linie a jocului incredibil de shooter-erou. Aceasta este o misiune specială de operațiuni de asasinare a dușmanilor răi, care vă vor lăsa să experimentați și să folosiți abilitățile de supraviețuire și pistolări în lupte intense și pline de război. Sunteți cel mai bun shooter armat al țării, astfel încât să fiți un erou militar militar armat comandant, care trebuie să dețină țintă și ținta în această misiune tacită de lunetist ucigaș special de operațiuni de împușcături. Sunteți bine echipați cu arme moderne și arme de luptă avansate, cum ar fi puști de asalt, puști de mașină, puști de lunetist, smg, m4a1 și alte echipamente explozive ucigași, cum ar fi grenade și flashbang-uri care pot fi folosite pentru a ucide inamicii și infractorii nemiloși. Fii un adevărat vânător de fotografiere incredibil în acest război brutal de ucigaș pentru a asasina teroriștii, gangsterii și dușmanii ascunși în jurul tău pentru a readuce pacea orașului tău.

În acest joc gratuit pentru a juca jocul de shooter incredibil de elită de vânătoare din 2017, țineți țintă și țintă dușmani nemiloși, pentru a dovedi că sunteți cel mai bun shooter de armată, rifleman, striker și asasin. Ați fost bine instruiți de armata militară a armatei pentru această mare misiune. Un agent secret al forței militare a comandantului a anunțat și a anunțat că teroriștii, gangsterii și mafia sunt ascunși în periferia orașului. Este timpul să vă dovediți și să vă folosiți cele mai bune abilități și abilități de fotografiere a armei de luptă împotriva loviturilor de pe linia întâi a lunetistului de luptă pentru această luptă finală pentru a vă asigura frontiera. Nu veți avea o cale ușoară de a vă plimba pe fiecare provocare ca un shooter de armată calificat cu furie și furie în această misiune critică specială de fotografiere. Există diferite tabere de bază ale teroriștilor malefici răi care se află în periferi și în interiorul orașului. Pregătește-te pentru a lupta împotriva loviturilor, a lovi cu bombă atacul cu bombă și grenadă, fiecare inamic brutal din acest câmp de luptă. Să arătăm abilitățile dumneavoastră de împușcat cu lunetiști comandoști în războiul realist realist din 2017. Teroriștii letali ucigași sunt echipați cu arme și arme moderne pentru a împiedica împușcăturile pentru distrugerea orașului. Ca erou de război, este datoria voastră să vă eliberați orașul de crime și dușmani răi, luptând strategic și folosind cele mai bune abilități de asasinat de luptă pentru a depăși terorismul critic. Încă o dată, experiența filmărilor FPS captivante și aventuroase în această misiune de război în care veți avea multe obstacole și obstacole pe drum, dar veți fi un adevărat erou comandant militar militar pentru a învinge inamicul și pentru a câștiga acest război pentru orașul și oamenii voștri.

În acest joc liber pentru a juca acțiune completă de fotografiere joc 3D Țineți țintă, țintă și vânătoare ca un erou super stealth armata ucide brutal vice terorist, gangsteri & mafie. Acesta este un război de sânge ucigaș împotriva teroriștilor care sunt ascunși în tabăra lor de bază secretă. Așa că asasinați și distrugeți toate zonele teroriste folosind materiale explozive cum ar fi bombe și lovituri de arme pentru supraviețuire. Trebuie să vă concentrați și să fiți un shooter precis în această luptă antiteroristă. Contra atacurile inamice și greva pentru a vă asigura supraviețuirea și a câștiga această luptă ca un adevărat erou de război.

Caracteristici:
• Varietate de arme și pistoale moderne
• Întâmpinarea gameplay-ului 3D de prima persoană (FPS).
• Misiuni palpitante și incitante.
• Mediu 3D immersiv

Screenshot Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK

 Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover Frontală Fury Grand Shooter V2-Free FPS Game APK Cover
4.5 stars based on 63978 reviews
website hit counter