Sunday, March 25, 2018

 Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit  APK Download

Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK

89 from - 95.437 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit
Author: Player Free Music
Latest Version: 4.2 sau o versiune ulterioară
Last Update: 18 martie 2018


Download Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK from Player Free Music last update 18 martie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la at.music.player[@]gmail.com Politica de confidențialitate 10020 Coconut Road Ste 138 Bonita Springs, FL 34135

Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit AT Player: Playerul muzical gratuit pentru YouTube îți permite să cauți și să asculți milioane de melodii gratuite pe YouTube! Poți să păstrezi muzica pornită în timp ce utilizezi alte aplicații.
Nu pierde timpul cu descărcarea melodiilor. Cu streaming online, poți alege să asculți imediat ceea ce îți place. Utilizează funcționalitatea bogată a AT Player, care este puternic și ușor de utilizat! Acesta suprasolicită redarea videoclipurilor muzicale YouTube cu toate caracteristicile unui player muzical standard, cum ar fi suportul pentru căști, temporizatorul de somn, marcaje, versuri, playlisturi etc.
În plus, oferă o experiență multitasking: întotdeauna playerul rulează ca un popup și îți permite să utilizezi aplicațiile în timp ce asculți muzică non-stop, gratuit, pe YouTube. Modul special de blocare a aplicației și modul de economisire a bateriei sunt utilizate pentru a preveni deconectările accidentale și pentru a economisi energie. Utilizând acest mod, vei putea totuși să vizionezi și să asculți muzică fără a vă opri telefonul atunci când ecranul este oprit sau pe ecranul de blocare, pentru că rularea în fundal nu este permisă de termenii de utilizare YouTube.
În plus, vei putea importa propriile liste de redare de pe YouTube, poți asculta cursuri și cărți audio din marcaje, poți folosi recomandările last.fm și multe altele!

Disclaimer
• Să respecte Termenii și Condițiile YouTube: Acest player nu descarcă videoclipuri YouTube sau fișiere mp3; Nu redă videoclipuri YouTube în fundal, pe ecranul de blocare sau când ecranul este oprit.
• Acesta este un client terț pentru API-ul YouTube: tot conținutul este furnizat de YouTube. AT Player nu are control asupra acestui conținut.

Screenshot Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK

 Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover Muzică Gratuită pe YouTube: Melodii Fără Sfârșit APK Cover
4.5 stars based on 22854 reviews
website hit counter