Saturday, February 24, 2018

 foodpanda livrare mâncare  APK Download

foodpanda livrare mâncare APK

79 from - 265.804 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: foodpanda livrare mâncare
Author: Foodpanda GmbH
Latest Version: 4.2 sau o versiune ulterioară
Last Update: 22 februarie 2018


Download foodpanda livrare mâncare APK from Foodpanda GmbH last update 22 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la contact[@]foodpanda.ro Politica de confidențialitate Foodpanda GmbH | Oranienburger Str. 70 | 10117 Berlin | Germany Sitz der Gesellschaft | Berlin, AG Charlottenburg | HRB 138224 B | USt-ID-Nr | DE 283789080

foodpanda livrare mâncare GUSTUL PREFERAT DE LA PRIMA INGHITITURA

Iti doresti ceva delicios? Daca exista un lcuru pe care stim sa il facem bine, acela este sa livram mancarea. Misiunea noastra este sa iti aducem mancarea delicioasa de la restaurantul preferat din zona ta chiar la usa, iar tu sa ai o masa grozava zi de zi.

Descarca aplicatia sa vezi daca suntem in orasul tau!

Vom face tot ceea ce putem ca tu sa te bucuro de cea mai tare experienta culinara atunci cand comanzi. Ce zici de o pizza coapta intr-un cuptor cu lemne, un burger clasic sau un sushi proaspat? Noi stim care este cea mai buna bucatarie cu specific culinar de la tine din oras.

DECI CARE ESTE PROPUNEREA?

Cand vrei sa mananci, noi deja suntem acolo, viseaza la numeroase feluri de mancare, iar noi vom fi in visele tale. Dar hai sa lasam povestile, pentru ca livartorii nostri sunt aici, pregatiti sa-ti aduca mancarea dorita chiar in fata usii tale. Visele devin realitate.

CUM FUNCTIONEAZA

Pentru inceput, introdu adresa ta (de acasa sau de la birou), alege apoi restaurantul dorit si plaseaza o comanda. Ei iti vor pregati mancarea, iar odata ce aceasta va fi gata, curierul nostru o ia si se indreapta spre tine. Daca doresti, poti urmari livratorul in timp real.

CE NE FACE SPECIALI

foodpanda selecteaza restaurantele din zona ta si iti aduce cea mai buna mancare. Asiatica sau italieneasca, salate sau alte preparate care sa te energizeze, masa ta va fi pregatita cu grija. Zambitori, livratorii nostri vor ajunge repede la tine pentru a te ajuta sa-ti economisesti timpul liber. Sunt mancaruri bune in orice moment, iar noi te vom ajuta sa recunosti gustul preferat de la prima inghititura.

ALTCEVA?

Fireste ca siguranta ta este importanta pentru noi, de aceea garantam o plata mobila sigura si simpla, astfel incat sa-ti poti plati masa cum doresti.

VORBESTE CU NOI

Daca ai mai comandat de la noi, ne-ar placea sa te auzim si sa stim feedback-ul tau. Stii acele ganduri despre mancare care iti patrund in creier involuntar? Lasa-ne sa fim jurnalul tau culinar.
Scrie-ne un e-mail la contact[@]foodpanda.ro si spune-ne gandurile tale.

Pentru mai multe informatii, viziteaza
www.foodpanda.ro

Screenshot foodpanda livrare mâncare APK

 foodpanda livrare mâncare APK Cover foodpanda livrare mâncare APK Cover foodpanda livrare mâncare APK Cover foodpanda livrare mâncare APK Cover foodpanda livrare mâncare APK Cover foodpanda livrare mâncare APK Cover
4.5 stars based on 72150 reviews
website hit counter