Sunday, March 18, 2018

 Lanternă luminoasă cu LED  APK Download

Lanternă luminoasă cu LED APK

87 from - 191.258 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Lanternă luminoasă cu LED
Author: RV AppStudios
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 9 martie 2018


Download Lanternă luminoasă cu LED APK from RV AppStudios last update 9 martie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la app_support[@]rvappstudios.com Politica de confidențialitate 848 N. Rainbow Blvd. #5467 Las Vegas, NV 89107

Lanternă luminoasă cu LED Lanterna de buzunar cu LED este cea mai buna aplicație gratuită! Este mai mult decât doar o lanternă gratuită și inteligentă pe care să o vâri în buzunar, dar aceasta sosește cu o mulțime de utilizări în extra, precum o lupă, un cronometru pentru lanternă, o caracteristică cu sunet pentru pornire/oprire, o lumină care se stinge și se aprinde foarte repede și multe altele. Și cu toate acestea, este încă cea mai inteligentă și cea mai bună lanternă gratuită de pe piață!

Această aplicație gratuită pentru lanternă utilizează camera foto cu LED a telefonului dvs. pentru a lumina camerele și a putea vedea în întuneric. Utilizați lupa din dotare pentru a vedea mai bine lucrurile din camera dvs. într/un fascicul de culoare luminos. Este perfect de utilizat atunci când vă căutați cheile de la mașină, când căutați prin poșetă, când citiți noaptea sau când vă uitați în partea inferioară a dispozitivelor pentru a căuta serii mici sau etichete!

Flashlight Features:
* Lumina torței se activează instantaneu.
* Lumină frontală cu zoom video și lupă.
* Apăsați pentru a porni sau opri lanterna.
* Fascicul de lumină cu control de viteză.
* Loviți ușor dispozitivul dvs. pentru a aprinde sau stinge lumina.
* Setați cronometrul pentru a stinge lumina automat.
* Opțiuni de salvare a energiei.
* Indicator pentru economisirea bateriei.

Mai multe modalități de utilizare a Lanternei de buzunar cu LED gratuite:
* Mergeți la mașină noaptea.
* Deschideți ușile în condiții de lumină difuză.
* Iluminați camera în cazul unei pene de curent electric.
* Schimbați becurile arse noaptea.
* Observați lucrurile în timpul excursiilor sau când sunteți în afara casei.
* Foarte utilă în situații de urgență.

Lanterna de buzunar cu LED este integral optimizată pentru tablete. Vă mulțumim că utilizați aplicația noastră inteligentă, sperăm că și dvs. o considerați cea mai bună lanternă de pe piață! Sfătuiți-ne cum am putea continua să îmbunătățim această aplicație gratuită!

Screenshot Lanternă luminoasă cu LED APK

 Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover Lanternă luminoasă cu LED APK Cover
4.5 stars based on 66881 reviews
website hit counter