Saturday, March 24, 2018

 Alergare GPS Urmăritor - Slăbi Fitness App FITAPP  APK Download

Alergare GPS Urmăritor - Slăbi Fitness App FITAPP APK

87 from - 20.241 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Alergare GPS Urmăritor - Slăbi Fitness App FITAPP
Author: FITAPP
Latest Version: Variază în funcție de dispozitiv
Last Update: 22 martie 2018


Download Alergare GPS Urmăritor - Slăbi Fitness App FITAPP APK from FITAPP last update 22 martie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la help[@]fitapp.info Politica de confidențialitate Nikolaiplatz 4 8020 Graz

Alergare GPS Urmăritor - Slăbi Fitness App FITAPP Fugi, fugi, fugi! Ia fitness la nivelul următor și pierde in greutate cu ajutorul GPS-FitApp rulează aplicații sau doar numara caloriile pe care le arde și rămâne în formă!


Vrei ...?
★ Vrei pentru a compara diferite tipuri de activități (care rulează, mersul pe jos, jogging) și urmăriți rulează dvs. prin GPS?
★ Căutați o aplicație care motivează și te încurajează pierde în greutate în dieta ta?
★ Vrei să știi cât de mult calorii ai ars?
★ Vrei pentru a îmbunătăți de fitness fizică și sănătate?

Perfect! FitApp este aplicatia ideala pentru tine și că este un GPS App gratuit rulează 100%!


FitApp este antrenor personal de fitness, care include un jurnal de sanatate. Acesta va susține la mai multe activități diferite sporturi, cum ar fi rularea sau jogging, ciclism, patinaj pe role, ciclism montan, mersul pe jos, schi fond și multe altele. Mai mult, vă ajută să piardă în greutate, numeri caloriile sau pentru a ajunge la greutatea ideala.

Prin GPS, puteți urmări cu ușurință activitățile dumneavoastră, salvați-l în jurnalul dumneavoastră și căutați-l ori de câte ori doriți să. Spre deosebire de alte sănătate sau de fitness aplicații FitApp vă oferă un locația exactă prin GPS și salvează bateria în timp ce se execută, jogging sau mersul pe jos.


În plus, această aplicație de fitness vă arată o analiză precisă a ars caloriile pe care le, distanța și ritmul, în timp ce se execută. Cu FitAppp puteți compara, de asemenea, diferite tipuri de activități. Această caracteristică vă ajută să urmăriți toate activitățile și rulează dvs. prin GPS și privi în sus cât de multe calorii te-ai ars. Puteți obține, de asemenea o prezentare detaliată a greutatii care vă ajută cu pierderea in greutate in timpul unei diete. FitApp este antrenor de alergare personal. Acesta vă însoțește atunci când doriți pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră, pierde în greutate, creste rezistenta sau atinge obiectivele de fitness personale.


Construit în IMC (indicele de masa corporala) Calculator vă ajută să vă pentru a controla pierderea in greutate. Cu FitApp puteți căuta IMC-ul și de a afla greutatea ideala. Tot ce trebuie să faceți este să tastați în înălțime și greutate și apoi veți vedea dacă sunt subponderali sau supraponderali. Acest lucru vă sprijină cu pierderea in greutate și vă ajută să ajungeți la greutatea corporală ideală și rămâne sănătoși și în formă.

O altă caracteristică a FitApp este feedback-ul de voce care vă oferă detalii, cum ar fi distanta, caloriile care le-ați ars, ritmul actual și ritmul mediu în timp ce se execută, jogging sau mersul pe jos.


FITAPP CARACTERISTICI veți dragoste:
★ record de timp, distanță și ritm
★ Măsurarea vitezei medii și de top
★ Calorii counter
★ Fitness și sănătate jurnal și statisticile de activități pe senile prin intermediul tracker GPS
★ feedback-ul de voce (calorii, distanta, viteza actuală, ritmul mediu
★ IMC (indicele de masa corporala) calculator


Acest App gratuit de funcționare garantează o mulțime de distracție și vă ajută să stați în formă și sănătoși. FitApp vă sprijină cu exerciții de antrenament și vă ajută să piardă în greutate sau menține greutatea corpului tau.

Dacă aveți întrebări, probleme sau propuneri de îmbunătățire, nu ezitati sa ne scrie. Aceasta este adresa de e-mail nostru: help[@]fitapp.info

Screenshot Alergare GPS Urmăritor - Slăbi Fitness App FITAPP APK

 Alergare GPS Urmăritor - Slăbi Fitness App FITAPP APK Cover Alergare GPS Urmăritor - Slăbi Fitness App FITAPP APK Cover Alergare GPS Urmăritor - Slăbi Fitness App FITAPP APK Cover Alergare GPS Urmăritor - Slăbi Fitness App FITAPP APK Cover
4.5 stars based on 94835 reviews
website hit counter