Wednesday, February 21, 2018

 Locuri de muncă - Trovit  APK Download

Locuri de muncă - Trovit APK

81 from - 69.104 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Locuri de muncă - Trovit
Author: Trovit
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 2 februarie 2018


Download Locuri de muncă - Trovit APK from Trovit last update 2 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la android[@]trovit.com Politica de confidențialitate

Locuri de muncă - Trovit Trovit Locuri de muncă găsește joburi vacante pe zeci de site-uri diferite și le afișează pe toate într-un singur loc. Astfel te asiguri că îți vei găsi jobul de vis, indiferent de cât de ascuns ar fi acesta. Ușor, comod și rapid - asta e promisiunea noastră.

♣FILTRE PENTRU A GĂSI JOBUL PERFECT
Trovit Locuri de muncă îți permite să filtrezi rezultatele căutării, astfel încât posturile vacante pe care le găsești să-ți fie relevante. Ai opțiunea de a selecta județul, orașul, tipul contractului, numărul de ore, experiența necesară, salariul dorit și multe alte criterii.

♥ SALVEAZĂ CELE MAI INTERESANTE OFERTE DE MUNCĂ ÎN FAVORITE
Ți s-a întâmplat vreodată să fii atât de concentrat căutării, încât să pierzi firul anunțurile care-ți sunt de interes? Cu Trovit Locuri de Muncă poți să marchezi în Favorite anunțurile cu cele mai interesante locuri de muncă, iar după ce ai navigat prin toate anunțurile, poți reveni la cele care-ți plac. Mai mult decât atât, chiar dacă din greșeală ștergi aplicația, vei putea accesa anunțurile salvate și aplica la joburi.

♦ ALERTE PERSONALIZATE, ADAPTATE CERINȚELOR TALE
Când oprești aplicația, Trovit Locuri de Muncă continuă să lucreze pentru tine. Doar creează una sau mai multe alerte, iar noi te vom notifica atunci când apare un anunț care se potrivește criteriilor tale de căutare. Pentru a-ți face căutarea mai eficientă, urmărim zilnic zeci de site-uri și agenții de recrutare. Poți crea câte alerte vrei, având drept filtru poziția ideală, compania preferată sau o combinație de mulți alți factori.

♠ CUM SĂ GĂSEȘTI JOBUL VISURILOR TALE ÎN TROVIT LOCURI DE MUNCĂ
Dacă vrei să găsești un nou loc de muncă, căutarea în Trovit nu poate fi mai simplă:
1. Introdu criteriile de căutare și selectează tipul de post vacant căutat.
2. Dacă vrei, poți aplica filtre căutării inițiale. Le poți găsi în colțul din dreapta sus al ecranului
3. Studiază cu atenție joburile selectate. Nu uita să salvezi în Favorite cele mai interesante anunțuri!
4. Creează alerte personalizate pentru fiecare căutare de interes. Poți activa și dezactiva oricând notificările alertelor create, fie în partea de jos a fiecărei pagini cu rezultate, fie în setările aplicației.
5. Îți vom trimite alerte atunci când apare un nou anunț care se potrivește criteriilor selectate de tine.

Poți vizualiza un număr nelimitat de anunțuri, absolut gratuit.
Fie că ești în căutarea unui job online, cu timp parțial sau complet, sau cu posibilitatea de a lucra de acasă… o să-l găsești în Trovit.

►DE CE TROVIT?
Caută imobile în 19 limbi diferite și în 46 de țări. Trovit Locuri de Muncă include anunțurile a zeci de agenții de recrutare din toată România. Găsește-ți jobul de vis în București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea etc. Trovit Locuri de Muncă va fi punctul tău de început pentru o căutare extinsă și inteligentă.


ALTE SERVICII OFERITE DE TROVIT
În afară de Trovit Locuri de Muncă, poți folosi și Trovit Autoturisme și Trovit Imobile. În Trovit Autoturisme poți găsi toate anunțurile de autoturisme second hand publicate într-un singur loc. În Trovit Imobile îți poți mii de anunțuri imobiliare de vânzare și închiriat, postate pe zeci de site-uri din toată România.

Dacă întâlnești vreo problemă, ai vreo neclaritate sau sugestie, trimite-ne un e-mail la adresa android[@]trovit.com și vom face tot posibilul să găsim o soluție. Dacă îți place Trovit Locuri de Muncă, lasă-ne un comentariu pe Google Play. Astfel ne vei ajuta să creștem și să îmbunătățim serviciile oferite, dar și să le menținem gratuite.

Screenshot Locuri de muncă - Trovit APK

 Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover Locuri de muncă - Trovit APK Cover
4.5 stars based on 96764 reviews
website hit counter