Tuesday, February 20, 2018

 Eternium  APK Download

Eternium APK

96 from - 1.168.347 People

APPS and GAMES Download - Hero siege pocket edition android apps on google play - - - - - - - - -
Title: Eternium
Author: Making Fun, Inc.
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 15 februarie 2018


Download Eternium APK from Making Fun, Inc. last update 15 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la help[@]makingfun.com Politica de confidențialitate Making Fun, Inc. 4096 Piedmont Ave Ste 944 Oakland, CA 94611

Eternium Eternium este un RPG de acțiune extraordinar de distractiv și frumos creat, care amintește de marile clasice.

Eternium iese in evidență față de alte RPG-uri de acțiune prin modul ușor “apasă ca să te miști” și inovativul “glisează pentru abilități”, și filosofia favorabilă jucătorului, fără a plăti pentru a câștiga.

Cu excepția unor elemente online, jocul poate fi jucat și offline după terminarea descărcării conținutului necesar.

Desenarea semnelor pentru a folosi abilități este ușoară și mulțumitoare. Modul de “apasă ca să te miști” este mai natural și mai relaxant decât joystick-ul virtual, și este mai apropiat de clasica experiență a vechilor RPG-uri.

Jocul chiar poate fi jucat gratuit, așa cum peste 90% din jucătorii noștri o fac. Cumpărăturile sunt complet opționale. Gemele, principala monedă, pot fi obținute de la inamici și din misiuni. Nu există o limită de stamină sau de energie. Cele mai bune lucruri din joc sunt obținute prin joacă.

Eternium a fost lansat in 2014, și este îmbunătățit activ de echipa originală de developeri. După ani de îmbunătățiri, și feedback de la milioane de jucători, calitatea jocului a crescut în mod regulat, ajungând acum unul din cele mai bine votate jocuri..

Din toamna lui 2017, îmbunătățiri majore sunt în stadii avansate de dezvoltare, inclusiv multiplayer în timp real, portal în oraș, si o a 4-a lume.

Bucură-te de satisfacția viscerală a luptelor rapide, cu efecte speciale spectaculoase, sunete plăcute, puncte de daune satisfăcătoare, montate pe un fundal vizual si muzical inspirat.

Fii un Magician, Războinic sau Vânător de Recompense, mânuind o sabie, un topor, un sceptru sau un pistol. Crești în nivel pentru a învăța abilități noi și a-ți crește atributele.

Luptă-te cu scheleți, zombii, automatoni, extratereștrii, demoni, dragoni și multe alte creaturi în 3 lumi diferite create superb, sau în nivele generate la infinit.

Aventurează-te în peșteri întunecate sau donjoane, explorează păduri, orașe sau cimitire, asediează castele controlate de demoni, înfruntă vârfuri de munte înzăpezite, călătorește pe lună ca să învingi creaturi ciudate printre crateri și canioane, și mai departe, spre deșerturi, piramide si jungle ale planetei roșii.

Deschide cufere pentru a obține aur, geme și echipamente de luptă. Echipează-te cu armuri sclipitoare, căști amenințătoare și glugi, pelerine misterioase și cape. Protejează-te cu un scut sau alege să mânuiești două arme.

Salvează-ți companionul tank, vindecător și arcaș și ți se vor alătura în luptă. Folosește-le abilitățile împreună cu ale tale pentru a crea tactici de luptă unice.

Trăiește o poveste înviorătoare, plină de intrigă interplanetară combinată cu caractere amuzante. Vânează-ți inamicul, Ragadam, pe toate lumile, în timp ce încerci să-i descoperi și să-i oprești planurile întortocheate.

Progresează de la echipament comun la rar, epic și legendar. Găsește nestemate care intră in monturile armurilor tale. Făurește inele și amulete cu monturi, și combină trei dintre ele într-unul de calitate înaltă.

Dezlănțuie abilități offensive minunate, precum Vârtej de Vânt, Undă de Șoc, Arc de Fulger sau Vifor, controlează grupurile inamice cu Proiectil Înghețat, Vortex, Câmp de Tăcere, sau ia prin surprindere și asasinează cu Ecran de Fum, Capcane și Execuție.

Fiecare clasă de eroi are acces la în jur de 20 de abilități și fiecare dintre cei trei companioni ai tăi are încă patru. Jocul începe ușor, dar culminează într-o rafală de posibilități tactice la nivele mari.

De la nivelul 70, punctele tale de experiență se mută în Nivele de Campion, care sunt nelimitate și oferă îmbunătățiri constant ale atributelor. Nivelele de Campion sunt transferate la noii tăi eroi.

Pe lângă cele trei acte ale poveștii, o progresie nesfârșită de nivele frumoase, generate aleator așteaptă în modul Provocările din Valor.

Eternium este creat cu pasiune de un grup mic de fani old-school RPG, care iubesc să creeze jocul pe care au vrut să-l joace dintotdeauna.

Screenshot Eternium APK

 Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover Eternium APK Cover
note this app wont work on devices with less than 2gb of ram with more than a million copies sold on steam hero siege is a hack n slash game with android hit4.5 stars based on 76964 reviews
website hit counter