Tuesday, February 20, 2018

 Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii  APK Download

Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK

86 from - 66.271 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii
Author: Puzzle Games - VascoGames
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 16 februarie 2018


Download Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK from Puzzle Games - VascoGames last update 16 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]vascogames.com Politica de confidențialitate Vasco Games Nijkampenweg 31 7815GB Emmen The Netherlands

Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii Clash of Diamonds: meci de 3 este un joc de aventură în cascadă și un foarte captivant meci de diamant 3 joc de puzzle. Swap pietre și farmece într-o linie și pentru a rezolva puzzle-ului. Deveni legenda de bijuterii magice și zdrobi fiecare diamant! Se poate produce o avalanșă de fericire în Țara Minunilor strălucitoare perla lui? Fii ca stelele, da o încercare în Infruntarea Diamonds: meci de 3 gratis!


Farmece, comori și Repere:
★★★★★ Joacă în Engleză, Rusă (Rusia), franceză (Franța), germană, spaniolă și olandeză.
★★★★★ Amazing Jewel comoara Minunilor
★★★★★ Mai mult de 500 de provocări pentru a Blast în acest joc de aventură în cascadă
★★★★★ Diamond Boosters -> Create Efecte Gem ronțăit
★★★★★ Conectează-te cu Facebook -> Joaca cu prietenii și să devină Stars
★★★★★ puzzle joc foarte captivant


Imaginează-ți că ești în Ciocnirea perla de diamante wonderland de bijuterii magice, în cazul în care un miracol se poate întâmpla cu o legendă. Te poți opri visezi de potrivire pietre și de a deveni farmece reale stele! Swap pietre într-o linie și pentru a rezolva puzzle-ului. Acest lucru uimitor bijuterie comoară Wonderland este plin de diamante, care va blastică ca și boom-ul! Conecta trei într-un rând și se pisează stelele. Bijuterii magice se potrivesc și de a crea boostere speciale ca o avalanșă de farmece în acest joc de aventură în cascadă. Joaca-te cu prietenii de pe Facebook și de a zdrobi scorul lor de mare ca o adevărată legendă bijuterie!


De ce ai putea avea o pasiune pentru ciocnire de diamante: meci de 3?

MAGIC JEWELS
Creați bijuterii magice și relee de detonare și de a rezolva puzzle-ului cum ar fi adevarate vedete, o legenda sau un rege.

FARMECELE ȘI EFECTE GEM ronțăit
Conectați fiecare diamant într-o linie și se bucură de frumoase si foarte dependenta efecte gem ronțăit.

AVALANCHE WONDERLAND perlei Comorilor
Swap pietre într-un rând, de a crea o avalanșă epic și de a câștiga acest diamante meci de 3 joc de puzzle ca o stea.
Juca în limba engleză, rusă (Rusia), franceză (Franța) și olandeză în acest joc de aventură în cascadă!


E un miracol să se întâmple cu toate bijuteriile magice in Wonderland perla lui. Puteți schimba pietre într-o linie pentru a rezolva puzzle-ului? Ajuta-l pe alchimist în ziua slujba lui medievale. Meci de 3 piese sau mai multe într-un rând și zdrobi diferite diamante. Clash of Diamonds este ușor de învățat, dar poate fi greu de master ca stelele. De aceea, acesta poate fi un joc foarte captivant, cu o mulțime de comori. farmece frumoase sunt disponibile în acest domeniu medievală, ajuta alchimistul cu miscarile lui miracol și bucurați-vă de bijuterie uimitoare efecte ronțăit. Este timpul pentru o avalanșă epic! Distruge-fiecare diamant și câștiga comori! E timp bijuterie!


Ești pregătit pentru acest meci de 3 puzzle aventura? Deveni rege și de a câștiga potul cel mare! Relee de detonare pentru a crește de a folosi scorul dvs. și de top leaderboard de diamant. Alege farmece și stele pentru a câștiga comori perla în acest joc de aventură în cascadă!


Sprijini Ciocnirea diamante de noi placă.
Facebook: http://www.facebook.com/PuzzleGamesVG
Instagram: https://www.instagram.com/puzzlegamesvg

Screenshot Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK

 Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover Ciocnirea Diamantelor - meciul cu 3 bijuterii APK Cover
4.5 stars based on 94573 reviews
website hit counter