Sunday, February 18, 2018

 Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D  APK Download

Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK

81 from - 16.522 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D
Author: Reality Gamefied
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 3 noiembrie 2017


Download Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK from Reality Gamefied last update 3 noiembrie 2017 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la gamefiedreality[@]gmail.com Politica de confidențialitate H25, Phase 1, DHA.

Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D Echipa cu echipa de constructori de deal pentru a deveni un muncitor în construcții reale pe zone abrupte deal de urcare. Juca joc simulator de oraș Hill Construcție unitate 3D & opera macarale gigantice și conduce camionul basculantă.


Burghiu cu pietre mari sau zdrobi pietre uriașe folosind mașini de găurit. Exploatați excavator pe macara pentru a colecta moloz sau gunoi pe marginea drumului în camion pentru încărcător. Conduce un adevărat camion de gunoi de a dispune de gunoi în ruine rural în rampă. Joace rolul de operator de macara sau de un șofer de camion încărcătoare & benă în acest joc de constructor oraș. Bucurați-vă de aventuri camioane realiste de 2016 în joc simulator de construcție. Manoperei greu folosind macarale de construcție cum ar fi masina tăietor de piatră & camion miniere piatră. Deveni un șofer de camion real pentru a arunca deșeurile și resturile în afara 3D oraș masiv. Planșa abilități de conducere nechibzuita pentru a tracta basculantă și gunoi de deșeuri în coș de gunoi. Să folosească utilaje gigantice pentru a clarifica drumurile de deal în timp util și să devină un camionagiu final. Muncesc din greu pentru a obține salariul pentru munca grea a câștigat. Conduce camionul mare amator Wheeler pe drumuri riscante și să opereze mai multe macarale de excavator.


După cum deal urca sofer munca ta este de a conduce camionul Grand pe drumuri de munte offroad. Din cauza alunecări de teren, roci a căzut jos pe deal abrupt de a provoca blocaj rutier. Cutie de viteze în sus și ajunge în interiorul macara de excavator de construcție pentru pickup pietre & pietre mari în încărcătură basculantă. Mâner vehiculele de construcție cele mai Badass și gigantice asupra mediului offroad. Hamal și șofer de camion benă, spectacol de talent imens al unui operator de macara de salvare a cetățenilor în probleme de trafic. Obosit de a juca jocuri de puzzle constructor de poduri? Mai bine se alăture echipajului de construcție pentru o experiență de neuitat unitate de deal. Acum se bucură de realiste aventuri constructor de oraș în acest joc simulator de macara de construcție.


Construcție oraș Hill Unitate 3D Simulator Caracteristici:
30 deal misiuni de construcție pe bază de dificultate urcare
Exploatați macarale ca excavator chiuretă, tăietor de piatră & sondor stâncă
Conduce un camion mare roți basculantă pe munți stâncoși
Real City mediu șantier de construcții
Controale intuitive pentru camioane de conducere & parcare neted
grafica 3D imersiv și sunete uimitoare


Descarcă joc simulator de oraș Hill Construcție unitate 3D pentru operarea macaralei fără sfârșit și camion euro, aventuri de conducere. Conduce camionul dump de adăpost și provocare colegii dvs. pentru scoruri mari.

Screenshot Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK

 Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover Construcție oraș Hill Unitate - Crane Simulator 3D APK Cover
4.5 stars based on 30237 reviews
website hit counter