Tuesday, February 20, 2018

 Apelatorul de apeluri  APK Download

Apelatorul de apeluri APK

92 from - 33.870 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Apelatorul de apeluri
Author: quality apps (recorder, weather, music)
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 2 noiembrie 2017


Download Apelatorul de apeluri APK from quality apps (recorder, weather, music) last update 2 noiembrie 2017 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la summer.mobile.apps[@]gmail.com Politica de confidențialitate Mo Lao, Ha Dong, Ha noi

Apelatorul de apeluri Cel mai bun înregistrator de apeluri, înregistrator automat de apeluri. Un alt nume este înregistratorul de apeluri automate.

Call recorder este cea mai bună aplicație de înregistrare a apelurilor pentru înregistrarea apelurilor telefonice. Utilizând înregistrarea automată a apelurilor, veți înregistra apelul cu ușurință. Veți avea multe opțiuni pentru configurarea înregistrării apelurilor. Există două opțiuni: înregistrați toate apelurile de la orice număr sau doar înregistrați apeluri dintr-o listă de numere.

Această aplicație de înregistrări telefonice este tot recorderul apelurilor, adică utilizatorii pot înregistra toate apelurile, inclusiv apelurile interne sau apelurile internaționale. Puteți stabili ce apeluri sunt înregistrate pe lista albă și care sunt ignorate. Toate înregistratoarele apel cu un filtru de listă albă.

Aplicația de înregistrări telefonice vă permite să gestionați fișierele de înregistrare în mod inteligent. După înregistrare, utilizatorul are un jurnal de apeluri pentru fișierele de înregistrare a apelurilor. Apoi, utilizatorul poate asculta înregistrarea, să adauge note și să o împărtășească. Utilizatorul poate seta o conversație importantă, salvează-o și va fi stocată în categoria importantă. Dacă nu, înregistrările vechi vor fi șterse atunci când noile apeluri completează căsuța de e-mail.

Dacă puneți o întrebare: cum să înregistrați apelul meu și cum să efectuați înregistrarea automată a apelurilor, această aplicație este cel mai bun răspuns pentru dvs. Dacă doriți ca un înregistrator de apel automat și call recorder automat, descărcați imediat această aplicație de înregistrare a apelurilor. Este înregistratorul apelurilor pro? Folosește-mă și anunțați-ne.

Cea mai bună aplicație de înregistrare gratuită a telefonului este un înregistrator de apeluri automate cu următoarele caracteristici:
- Înregistrare automată, înregistrare automată a apelurilor
- Ușor de utilizat, ușor de înregistrat apel cu mult timp.
- Înregistrarea automată a apelului de ieșire
- Înregistrați automat apelurile primite
- Căutare în jurnalul apelurilor (fișiere de înregistrare)
- Marcarea înregistrărilor este importantă
- Partajați articolele înregistratorului
- Multi selectați, ștergeți, partajați, trimiteți
- Numere excluse
- Setați parola pentru a proteja confidențialitatea
- O mulțime de formate de înregistrare: .mp3, .ogg ...
- Diferite moduri de înregistrare după număr, contacte, contacte fără contact sau doar contacte selectate
- Activarea / dezactivarea înregistrării apelurilor
- Înregistrează toate apelurile telefonice
- Redați sunetul înregistrat
- Ștergeți elementele înregistrate
- Dialog de confirmare: Doriți să păstrați un apel înregistrat care este afișat imediat după apel
- Favorit
Distribuie fisiere:
- Google
- Dropbox
- MESAJ
- Skype, FaceBooks ...

Multe funcții pentru înregistrarea apelurilor, tot ce aveți nevoie este în această aplicație de înregistrare a apelurilor - aplicația de înregistrare a telefonului
funcţii:
- Înregistrați-vă automat apelurile în timp ce sunați. Înregistrarea automată este o funcție de evidențiere a aplicației pentru reportofon.
- Înregistratorul telefonic poate înregistra apelul îndelungat.
- Organizați înregistrările apelurilor (jurnalul de apeluri). Vizualizați toate apelurile dvs. cu opțiuni, cum ar fi lista de timp, grup după nume sau grup după date.
- Redați sau salvați fișierele mp3 pe cardul SD.
- Înregistrator automat de apeluri
- Înregistrarea apelului de ieșire - înregistrarea apelurilor primite
- Înregistrați toate conversațiile telofonice.
- Redă conversații înregistrate audio.
- Ștergeți conversațiile înregistrate.
- Trimiteți apelurile la listarea pe e-mail.
- Afișați dialogul de confirmare pentru salvarea apelului de înregistrare. Adresați-vă imediat după apel și configurați-o în opțiuni.
- Lista albă
- Lista neagră
- Și mult mai mult ...
- Setați sursa (Mic, apel vocal, o cameră video)

Screenshot Apelatorul de apeluri APK

 Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover Apelatorul de apeluri APK Cover
4.5 stars based on 4384 reviews
website hit counter