Tuesday, February 20, 2018

 Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele  APK Download

Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK

90 from - 14.406 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele
Author: Genera Games
Latest Version: Variază în funcție de dispozitiv
Last Update: 7 decembrie 2017


Download Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK from Genera Games last update 7 decembrie 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la bubblewords.cs[@]gmail.com Politica de confidențialitate Calle Cardenal Bueno Monreal Número 50, planta 2º, puerta 1 41013 Sevilla

Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele Ești un expert în căutare de cuvinte? Dacă vă place puzzle-uri de cuvinte, încrucișări, sudoku sau de formare a memoriei și a creierului apoi se stabilească și relaxați-vă cu Bubble Words! Puzzle-ul cel mai provocator cuvânt sub mare!

Căutați cuvinte, scrieți și combinați literele de pe tablă cu o libertate totală și rezolvați această provocare nouă cu cuvânt puzzle. Fiecare nivel are diferite scopuri și obstacole în calea depășirii. Cu cât cuvântul pe care îl găsești mai mult, cu atât este mai mare scorul dvs. și poți să deblochezi uimitoare opțiuni de putere care vor face mai ușoare orice provocare!

Finalizați toate nivelurile și deblocați caracteristici speciale pe măsură ce progresați în joc:
★ Cu o libertate totală de mișcare, creați cuvinte în orice fel doriți!
★ Gameplay rapid și amuzant. Litere de scrisori cu un deget și conectarea cuvintelor.
★ O provocare de relaxare concepută pentru TOATE FAMILIA.
★ PROVOCAȚI PRIETENII TĂI să se conecteze și să formeze cel mai lung cuvânt!
★ Nu există limite de timp! Nu este nevoie de internet! Joacă offline!
★ Găsiți cele mai lungi sau cele mai mari cuvinte de punctare și bateți RANKINGUL ONLINE!
★ Sute de niveluri și EVENIMENTE SĂPTĂMÂNT
★ Joacă solo, Extinde-ți vocabularul și testează abilitățile de scriere.
★ Învățați alte LIMBI și nu vă opriți să vă antrenați creierul!

Descarcă acum Bubble Words: Scrisoarea de căutare Scrisoare GRATUITă și bucurați-vă de jocul cu cele mai captivante cuvinte!


Descoperiți noul joc de cuvinte preferat! BUBBLE WORDS este o întorsătură distractivă a cuvintelor dvs. clasice de puzzle, uitați de vechiul joc de bord, de cuvinte încrucișate sau de supă cu litere ... Vino la mare și testați-vă abilitățile de căutare: găsiți scrisorile, vocalele și consoanele potrivite și încercați să formează cuvinte ascunse și devin rezolvatorul puzzle-ului de cuvinte cheie! Puneți creionul dvs. de cuvânt la margine și strângeți alfabetul până când se sfărâmă! Găsiți cele cinci minute de distracție, îmbunătățiți vraja, îmbogățiți vocabularul sau învățați limbi! Conectați cuvântul, dezlănțuiți distracția!

MISIUNI COMPLETE & începeți antrenamentul creierului! Găsiți cuvântul și salvați peștii care au fost prinși în acest cuvânt încrucișat! Obțineți toate stelele formând cuvinte mai lungi cu bonus special: obțineți un cuvânt de 7 litere ca cookie-urile și obțineți un rapel de caracatițe care va conecta un rând de gaură! Conectează 9 și găsește cuvântul ascuns care zdrobește puzzle-ul cu o explozie curcubeu!

Găsiți-vă PRIETENII în acest cuvânt puzzle submarin și provocare-le să bată Clasament! Comparați-vă cu prietenii, încercați să formați expresii mai lungi, să scrabblezi fiecare punct și să zdrobiți clasamentul! Raza scorurile lor, dovedi că ești un maestru cuvânt și potrivi cu cuvintele ascunse pe care nimeni nu le știe!

Bubble Words este, de asemenea, un excelent joc BRAIN TRAINING conceput pentru familie. Adulții vor găsi o experiență provocatoare de timp de ucidere cu sute de niveluri și misiuni. Copiii vor găsi un puzzle cuvânt educativ pentru toate vârstele, unde să caute și să găsească noi cuvinte și litere printre alfabet! Păstrați-vă creierul în formă exercitând și extinderea vocabularului, îmbunătățiți ortografia dvs. și deveniți un adevărat cuvânt!

Utilizați UPS UPS uimitor dacă aveți nevoie de un indiciu cu anagram dificil și să fie regele mării! Utilizați "cârligul de crabby" și scrabble că scrisoarea cu bule speciale! Eliberați o tornadă care va zdrobi toate cuvintele de pe tablă.

LEARN alte LIMBI! Joacă în engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, portugheză (braziliană), norvegiană, suedeză și olandeză prin schimbarea limbii. Toate dicționarele sunt actualizate în mod constant!


NE VIZITAȚI
Comunitatea Facebook: https://www.facebook.com/BubbleWordsGame/
Probleme? https://generagames.helpshift.com/a/bubble-words/

Screenshot Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK

 Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover Bubble Words Game - Căutați și conectați cuvintele APK Cover
4.5 stars based on 18183 reviews
website hit counter