Wednesday, March 21, 2018

 Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului  APK Download

Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK

79 from - 709 People

APPS and GAMES Download - - - - - - - - - -
Title: Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului
Author: KNOOZ Apps
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 12 martie 2018


Download Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK from KNOOZ Apps last update 12 martie 2018 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la knoozapps[@]gmail.com

Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului Am un băiat sau o fată?
Aceasta este cea mai frecventă întrebare pe care mamele însărcinate o puneau înainte de marea revelare (ultrasunete). Dar, așteptând rezultatele de la ultrasunete, pare o eternitate.
Folosind aplicația noastră de predicție a sexului copilului, "Băiat sau Fată" poate prezice sexul copilului vostru nenăscut. Aplicația noastră se bazează pe mai multe metode care includ "Diagrama chineză de gen", "Reînnoirea sângelui", "Metoda tipului de sânge al părinților", "Diagrama predictor de gen Maya" și "Diagrama nașterii japoneze". Vom adăuga mai mult, pe măsură ce le vom afla.
 
Care sunt metodele de prezicere a sexului pe care le oferă această aplicație?
 
Graficul de gen din China:
Legenda originii
Calendarul de gen din China a fost descoperit de un om de știință chinez care a desenat această diagramă și a fost îngropată într-un mormânt regal acum 700 de ani. Pentru a găsi predicția de gen, această metodă folosește vârsta lunară a mamei la concepție și luna în care s-a produs concepția.
 
Reînnoirea sângelui:
Teoria reînnoirii sângelui
Prezicerea sexului a copilului folosind metoda reînnoirii sângelui ia în considerare vârsta părinților în momentul concepției. Sângele omului este reînnoit pe toată durata vieții, totuși la bărbați se întâmplă la fiecare 4 ani, iar sângele femeii este reînnoit puțin mai repede - la fiecare 3 ani. Genul unui viitor copil este de obicei determinat de calculele celui mai tânăr sânge la momentul concepției.
 
Metoda tipului de sânge a părinților:
Metoda tipurilor de sânge ale părințilori
Această metodă combină grupurile de sânge ale mamei și tatălui și factorul Rh. De exemplu, în conformitate cu această metodă, un cuplu cu grupul de sânge A sau B este probabil să aibă o fată; totuși, soții cu AB sau O vor concepe un băiat.
Factorul Rh joacă un rol foarte important în întregul proces. Dacă este negativă sau pozitivă la ambii părinți, înseamnă că probabil veți da naștere unei fete. Când părinții au factori Rh diferiți, înseamnă că probabil veți da naștere unui băiat.
 
Diagrama Prezicătorului de gen Maya:
Diagrama Prezicător de gen Maya
În cele mai vechi timpuri, Maya a folosit matematica pentru a calcula diverse activități din viața lor de zi cu zi de la eclipsa lunii până la calcule calendaristice. Maya a determinat sexul copilului, luând vârsta mamei la concepție și anul conceperii. Dacă ambele sunt pare sau ambele sunt impare ... este o fată. Dacă una e pară și cealaltă e impară este băiat
 
Diagrama nașterii japoneze:
Diagrama nașterii japoneze
Diagrama nașterii japoneze este o metodă de predicție de gen bazată pe corelarea lunilor de naștere ale mamei și tatălui cu luna conceperii.


Puteți oricând:
- Preziceți sexul copilului vostru nenăscut folosind mai multe metode.
- Contactați-ne: Dacă întâmpinați probleme sau dacă aveți sugestii / opinii pentru a face aplicația mai bună. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
- Împărtășește aplicația noastră.
- Dă o notă Aplicației noastre: Dacă vă place aplicația noastră, vă rugăm să vă luați o clipă pentru a o evalua.


Credit:
Background vector designed by Freepik
http://www.freepik.com/free-photos-vectors/background

Screenshot Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK

 Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK Cover Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK Cover Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK Cover Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK Cover Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK Cover Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK Cover Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK Cover Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK Cover Băiat sau Fată – Prezicător al Sexului copilului APK Cover
4.5 stars based on 74703 reviews
website hit counter